Beatko
Przecudna begonia
Niecierpek i fuksja też zasługują na pochwałę .
Fajny jest ten wiosenny okres, kiedy tyle pięknych kwiatów można oglądać no i mieć
Pozdrawiam
Jagoda
:P
Ja nie mam pojęcia jakie warunki są dla fuksji najodpowiedniejsze czytałam,że nie powinna stać w pełnym słońcu,ale czy to prawda to do końca nie wiem muszę więcej o niej poczytać.
Też mam takiego kwiatka w domu ale dopiero teraz dzięki Tobie dowiedziałam się jak on się nazywa.Tylko że mój się raczej ciągnie i zwisa coś tak jak bluszcz, a Twój tak fajnie rośnie w taką kopkę. Czy Twojemu usychają liście po tym jak wypuści nowe czy tylko ja mam taki problem?
Widać z moją jest coś nie tak.Wolałabym żeby moja roślinka rosła tak jak Twoja a nie żeby się ciągła jak Bluszcz.A w jakim miejscu ją trzymasz??W bardziej słonecznym czy cienistym?
Agnieha7 kiedyś moja zroślicha wyglądała trochę inaczej jest na trzeciej stronie mojego linku tylko ja mam manie przestawiania kwiatków i ją dałam blisko okna, ale ona mi tam jakoś zdziczała i się wyciągła więc ją przesadziłam, rozdzieliłam i nie stoi już blisko okna zobaczę co się będzie z nią działo.
Beatko ! dostałam dzisiaj roślinki dzięęęęęęęęęękujęęęę!!!! A powiedz mi tylko co to jest za roślinka co mi ją dorzuciłaś? ;> zrobię fotki i później pokaże jak je wsadziłam