takasobie Miłko kwiaty mam zwyczajne tylko czasami w kadrze jakoś tak się ułożą,że sama potem się dziwię ich urodzie...
Super

cieszy mnie,że karłowa dalia wreszcie dostała imię choć ona i bez niego ma ogromną wartość z racji swej urody.
Dahlietta Surprise Louise' - ładnie się nazywa - dziękuję.
maniusikam Janeczko Galtonia zimuje u Ciebie ?
Mam ja pierwszy rok i jednak wykopię cebulki bo szkoda by się zmarnowały. O Jarzmiance będę pamiętać bo jakis kolorek dostałam ale sprawdzę.
Kosmosy też pełne u Ciebie ? Zachwycam się nimi i trafiło mi sporo kształtów i kolorów.
iwona0042 Iwonko co do Galtonii to nie umiem powiedzieć jak szybko przyrastają cebulki - okaże sie po wykopaniu ale Canny każdej jesieni rozsyłąm chętnym bo ładnie przyrastają. W tym roku wszystkie w donicach więc trudno mi powiedzieć ale przypomnij na początku października.
heliofitka Iwonko widać,że w temacie kwiatów i kolorów mamy podobny gust
dorcia7 Dorotko ja również dziękuję i pozdrawiam.
korzo_m ot widzisz Kobietko jak to dobrze,że zajrzałaś ...
Do SŁONECZNIK Loddon Gold powoli szykuje się towarzystwo na podróż.
klarysa Justynko dziękuję za cieplutkie słowa.
Ja u Ciebie bywam od czasu do czasu i śledzę losy księżycowego krajobrazu zamienionego Twymi rękami w piękne otocznie - wychodzisz przed dom i masz swój własny mały raj.
ilona2715 Ilonko dziękuję
To prawda,że trudniej jest zapanować nad działką leżącą ileś tam km od domu. Nasza 2,5 km więc w stosunku do innych to dość blisko.
Moje podejście do niej stopniowo się zmieniało bo z początku szkoda mi było czasu i pieniędzy na nowe nasadzenia - ROD to jednak nie własny ogród przy domu.
Wczoraj miałam odpisać na Pw i jakaś awaria bo nie mogłam, sie logować.
W dzień wnuczka więc tylko noc zostaje.