Krysiu,oleander jest juz prawie mojego wzrostu i tez zastanawiam się czy w przyszłym roku nie pozegnać się z nim,bo w garażu coraz więcej miejsca zajmuje,a samochód na dworzu stoi.Kanny wykopuję,część rozdaję po wykopaniu,a resztę w wielka pusta donicę i też do garażu,a on z gumy nie jest niestety.
Uploaded with
ImageShack.us
Zosiu,kącik z brzozami byłby fajny,żeby nie śmieci z nich.Często nawet nie da się posiedzieć tam,bo przez chwilę jak wiatr zawieje pełno smieci z brzóz na stole,krzesłach,na jedzeniu i człowiek cały oblepiony tym swiństwem.
Uploaded with
ImageShack.us
Marzenko,nie wiem jeszcze dokładnie kiedy bedzie agra,zawsze jest na początku września sobota-niedziela.Lepiej przyjechac w sobotę tak w południe,bo w niedzielę jest ful ludzi,a w sprzedaży nie mają nic nowego tylko to,co zostanie z soboty.Chociaż nieraz jest tak,że część wystawców wykupuje plac tylko na niedzielę.Ja chodzę w obydwa te dni,ale większe zakupy robię w sobotę.
Hortensję podlewałam odżywką do zabarwiania w ubiegłym roku,moimo,że nie miała ani jednego kwiata, w tym roku też do lipca ja podlewałam tym barwnikiem.
Uploaded with
ImageShack.us
Sosenki,lubie hortensje bukietowe za ich bezproblemowość w kwitnieniu.Nie mogę doczekać się do wyjazdu do Szmitów.Był Przemek tu z forum i mówił,że hortensji jest ogromny wybór,z czego baaaaardzo się cieszę.
Uploaded with
ImageShack.us