ło matko i córko
Jacek ja do Opola mam rzut kamieniem tak więc jak kiedyś zobaczysz na swoim terenie, mnie.... to nie strzelaj za mocno, ja bym Ci te wszystkie......szlacheckie głaziki pozabierała.
Ale, to prawda ktoś kto ma bzika na punkcie kamieni to zbiera i szuka gdziekolwiek jest, moi znajomi jak jeżdżą na zagraniczne wycieczki to wiedzą co mi przywozić zawsze ich proszę o kamień, ostanio kolega był na krymie i przywiózł......otoczaka takiego jak nasz nieważne liczy się gest.
Wiecie dlaczego lubię do Jacka zaglądać ? bo nie dosyć że ma rośliny piękne to i kamienie cudne-jeszcze trochę i powstanie wątek-Klub Miłośników Kamieni
Świetne są twoje rozplenice. Bardzo lubię trawki ale kostrzewy i rozplenice to moje faworytki. Na razie mam tylko tę pierwszą. mam nadzieję, ze wkrótce i u mnie takie piękne kępki się zadomowią
Lubie oglądac 'całokształty'.Bardzo ładny rzut na pozakręcaną rabatę
Rozplenice są cudowne ..moja ogromna kępa miała blisko metr średnicy umarła po zimie Młoda odbiła ,ale chyba nie zakwitnie Ale zakwitła mi drżączka Czekałam dwa lata, aż dojrzeje
Pozdrawiam i proszę o więcej krajobrazów !!
Udanego urlopu!
Ogród i pomocnik przecudnej urody
Piękne kompozycje... wszystkie roślinki zadbane, zdrowiutkie.... no po prostu bajka
Pozdrawiam serdecznie Gośka Nasz ogrodowy plac budowy
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde