, w zeszłym roku ogórek "ze wzwodem", teraz bakłażan...też jakby czegoś chciał
 , w zeszłym roku ogórek "ze wzwodem", teraz bakłażan...też jakby czegoś chciał  

Oświadczam! Nie mam już sił i cierpliwości do moich bakłażanów
 liście żółkną, więdną, kwiaty opadają - jutro kozy będą miały wyżerkę, danie dnia " krzaki oberżynowe", które własnoręcznie powyrywam i im zapodam.
 liście żółkną, więdną, kwiaty opadają - jutro kozy będą miały wyżerkę, danie dnia " krzaki oberżynowe", które własnoręcznie powyrywam i im zapodam. Powiem Wam, że w zeszłym roku, z tą odmianą miałam identyczny problem ale myślałam, że to wina deszczy. W tym roku rosną w szklarni, niczego im nie brakuje, na głowę nie pada ...a wraz to samo
 Nigdy więcej Black Beauty czy jak im tam, w przyszłym roku będę próbować z innymi odmianami.
  Nigdy więcej Black Beauty czy jak im tam, w przyszłym roku będę próbować z innymi odmianami.

jak kto woli....
  jak kto woli....

.... i dopóki nie zobaczyłam twoich zbiorów to bardzo byłam z nich dumna
 .... i dopóki nie zobaczyłam twoich zbiorów to bardzo byłam z nich dumna  

, no nie!! Patrze i napatrzyć się nie mogę, napisz nam wszystko. Gdzie rosną, co im robisz, jak podlewasz it.d. Chmmm...moje krzaki były dużo wyższe a twoje rosną jakby wszerz, wyglądają jak drzewka bonsai, pieeękneee
 , no nie!! Patrze i napatrzyć się nie mogę, napisz nam wszystko. Gdzie rosną, co im robisz, jak podlewasz it.d. Chmmm...moje krzaki były dużo wyższe a twoje rosną jakby wszerz, wyglądają jak drzewka bonsai, pieeękneee  

, nie mogę się napatrzeć, jakie są śliczne.
, nie mogę się napatrzeć, jakie są śliczne.