Marzenko,swoją kyusyu kupowałam w ubiegłym roku we wrześniu u nas na agrze i to jest najwolniej rosnąca hortensja,niewiele wyrosła przez ten rok.Nie wiem czy ona tak ma czy po prostu tez taką nędzną sadzonkę kupiłam.
Uploaded with
ImageShack.us
Monia,oleander ma 2 lata i dopiero w tym roku tak wybujała i zaczął porządnie kwitnąć.
Uploaded with
ImageShack.us
Justynko,to jak będziesz miała nadmiar ukorzenionej to będę chętna na tą hortensję.Jednak ty masz dobrą rękę do ukorzeniania.
Z mojej karykatury raczej nic nie bedzie,jedynie pęcherznice mi wychodzą,a tej krzewuszki białej za nic w świecie nie mogę znależć ani w ziemi ani w doniczce.Może ktos wziął przez przypadek.
Uploaded with
ImageShack.us
Marzenko,nie wiem o jakim Rafale mówisz?Nie wchodziłam do niego do wątku.Powiedz mi jak bym obcięła kawałek ostrokrzewu i wsadziła do ziemi to ukorzeni mi się?On coś mi bardzo wolno rosnie i nie rozkrzewia się w ogóle,a miał stanowic zasłone od sąsiada.
Uploaded with
ImageShack.us
Krysiu,tylko pozazdrościć,ze łapiesz się na emeryturę,mnie do wszystkiego daleko do załapania,muszę czekać na cud w tym kraju.Zapraszam i w realu na kawke i zimne piwko.
To jest bucelles lace.
Uploaded with
ImageShack.us
Agatko,włascicielka to stary przekwitły kwiat,a dla niektórych to pewnie chwast.
Poniżej kyusyu.
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Dorotko,miło mi,że wierzby podobają ci się,ale nie wiem jak bedzie dalej,bo palmowa i parasolowata trochę za mocno rozrastaja mi się.Zgodnie z zyczeniem piszę jaką hortensję pokazuję.
Teraz pink diamond.
Uploaded with
ImageShack.us
Kasiu,oleander dopiero jakieś 2 tygodnie zaczął tak naprawdę kwitnąć.Co do bukszpanu to swoje ukorzeniałam bez niczego,ciełam na małe gałązki i bezpośrednio do ziemi w półcień,ale były małe gałązki,bo większe nie przyjęły mi sie.
Uploaded with
ImageShack.us