Powiedz mi na jakim parapecie trzymasz anturium (oczywiście nie chodzi mi o materiał z którego został wykonany

Pikselkowi

Tereniu mówisz i maszTerDob pisze: Na balkonie to Ołownikmożesz się gniewać ale poproszę Cię jeszcze raz o małą gałązkę
To ołownikAancyk pisze: co to za piękna błękitna roślina wisi na ścianie?
Napisz mi coś o uprawie kalii bo widzę że masz piękne egzemplarze na parapecie
Jak pisałam wyżej nowy nabytekszyszunia pisze: Czy te kalie w domu to świeży nabytek czy masz je dłuższy czas?? Moje po przekwitnięciu wyglądają nieciekawie i nie wiem czy trzeba coś z nimi robić
Jesteś kochanabina12 pisze:Jestem pod wrażeniem Twoich kompozycji tarasowych jak i domowych aranżacji , masz wyjątkowe wyczucie smaku i elegancji
Stoją od północy i całkiem dobrze sobie radząheliofitka pisze: Powiedz mi na jakim parapecie trzymasz anturium (oczywiście nie chodzi mi o materiał z którego został wykonany), że tak pięknie Ci wszystkie kwitną.
Zarówno budleje jak i hibiskusy przemarzłyTerDob pisze:DzidziuCzytałam u Halinki że wymarzły Ci wszystkie Budleje czy to prawda - a miałaś takie śliczne
U mnie też zmarzły trzy całkiem a reszta odbiła od korzenia i wszystkie hibiskusy a Twoje jak ????
Dobrej nocy
też tak myślęmoniczek pisze:Dzidziu jeżówki wyglądają rewelacyjnie w grupie.
Psiankę masz jak w bankuGosia123A pisze:Witaj DzidziuJa mam prośbę o tą Twoją niebieską psiankę,jak masz
Jakoś nic nie ginie, niszczą tylko pieski ale to musi być wliczone w ryzykoheliofitka pisze:Jak to "przed ogrodzeniem"Cały szpaler jeżówek i jeszcze Ci nie wykopali