Anuś, pzrykro mi.

Moja była słabiutka, ale ją przesadziłam na bardziej słoneczne miejsce i jakoś się podniosła.
Biała lilia z niebieską ostróżką, super zestawienie.

Moje ostróżki słabiutkie, one jednak wolą cięższą glebę. Mam ładną tylko przy tarasie na słonku. Można by zrobić ładny kącik z ostróżek, bialych lilii i białych naparstnic.
Alutko, 
dziękuję. Szkoda, że raz, ale jak pięknie.

Jak są duże to potrafią prawie miesiąc otwierać kwiaty.
Imwiszku
, można się zakochać, jak nic.
Agness, mam jeszcze tyle do pokazywania. Mam zaleglości a codziennie nowe się otwierają.

A teraz jadę na tydzień na urlopik i aż mi się nie chce. Łzy wręcz mi się kręcą.

Rondo zaczyna kwitnąć a na nim Scheherazade i Beauty, nie zdążę już wstawić fotek.
Co do zapachu to masz rację, jest oszałamiający i bardzo przyjemny.
Big Brother jest wielki, ale chyba Gizmo jeszcze większa, choć tak ładnie nie pachnie. Niestety zmarzła mi w tym roku i nigdzie nie dostałam. Muszę upolować, bo moi znajomi ją wspominają, takie zrobiła wrażenie. Koniecznie kup, ja też jeszcze chcę, bo z 3 cebuli wyrosła Porte Venere.
Marzenko, z Twoim zacięciem uwiniesz się migiem.

Będę Ci kibicować. Mnie też nie będzie przez tydzień.
Aniu, Ja też lubię tango, ale jeszcze najładniejszej nie wytypowałam. Czekam na Paricia`s Pride. Pewnie myślisz o Black Spider?
Tam na drugim planie jest lilia Tom Pouce, jeszcze jej nie pokazałam, niebieskie to dzwonek brzoskwiniolistny, a bordowe to pysznogłówka, białe to rumianek.
Ten srebrny to piołun. Zestawienie piękne, warte posadzenia. Lubię różowy z żółtym, choć Conca D`ore może być zbyt cytrynowa dla Josephine. Może Beladonna byłaby lepsza? Choć trochę za wysoka. Może jakaś biała?
Tom Pouce
Rabatka dla Galadrieli.
Reszta za tydzień.