Tak zabiegana jestem że nie zaglądałam na forum. Grad nam oszczędził działki , Teraz cały tydzień pada i pracę stoją. Niedawno wzmocniłam branki bo ledwo się trzymały (wejściowa i brama wjazdowa).
Mieśmy robić zadaszenie, ale niestety pogoda nie pozwala. Mam nadzieje że uda się to jak najszybciej załatwić.
Witaj Nelu.
Spokojnie dasz radę jak my wszyscy.Kwiatek do kwiatka i będzie rabatka Wszystko się szybko rozrasta efekty będą wcześniej niż myślisz.Czekamy na postępy
Zabiegana to ja jestem bardzo bardzo bardzo. Tak po kurtce, jeszcze działeczka nie skończona, prace idą bardzo bardzo powoli. hmmm Oj gdyby doba miał 48 h przy zachowaniu ze pracuje się w trybie 8h to bym o wiele więcej rzeczy zdążyła zrobić. Mam nadzieje że w tym roku uda się coś więcej.
U mnie dużo zmian jestem na etapie sprzedaży działki ROD ponieważ kupiłam sobie dom i przed domem będę tworzyć swój warzywniaczek-ogód a zaczełam od https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 9435_n.jpg ale to już w nowym Wątku będzie
PS. Czy koś z okolić Bielsko- Biała nie potrzewbuje sadzonek pomidorków żółtych gruszkowych albo tominambura ?
U Ciebie też i warzywa ładne są. U mnie tylko same kwiaty, krzewy owocowe. Bardzo ładne. Teraz zaczęła się wiosna i prace na działce. U mnie też jest sporo do roboty.
Pozdrawiam Ela