Kuchnie tez szara planowalam ale jak przyszlo do robienia, to dopadlo mnie polaczenie bialego z czarnym
  Kuchnie tez szara planowalam ale jak przyszlo do robienia, to dopadlo mnie polaczenie bialego z czarnym   .
 .
 Kuchnie tez szara planowalam ale jak przyszlo do robienia, to dopadlo mnie polaczenie bialego z czarnym
  Kuchnie tez szara planowalam ale jak przyszlo do robienia, to dopadlo mnie polaczenie bialego z czarnym   .
 .
 Z chęcią dopisuję się do Twojego wątku, będę podpatrywać i uczyć się
  Z chęcią dopisuję się do Twojego wątku, będę podpatrywać i uczyć się 

Co do kuchni, to mi marzy się taka w odcieniach brązu...na "wysoki połysk"
 Co do kuchni, to mi marzy się taka w odcieniach brązu...na "wysoki połysk"   Póki co mam niestety jedynie prowizorkę ze starych mebli...i niestety nie na połysk...a co dopiero na wysoki ...
 Póki co mam niestety jedynie prowizorkę ze starych mebli...i niestety nie na połysk...a co dopiero na wysoki ...   A są takie osoby co nie tolerują żadnego innego koloru niż biały i czarny
 A są takie osoby co nie tolerują żadnego innego koloru niż biały i czarny   Mój kuzyn miał kiedyś całe mieszkanie biało czarne. Nawet płytki w korytarzu były białe...czułam się w tych sterylnych warunkach jak w szpitalu, albo jakimś laboratorium
 Mój kuzyn miał kiedyś całe mieszkanie biało czarne. Nawet płytki w korytarzu były białe...czułam się w tych sterylnych warunkach jak w szpitalu, albo jakimś laboratorium   
  Cieszymy się, że nas odwiedziłaś. Zapraszamy jak najczęściej
 Cieszymy się, że nas odwiedziłaś. Zapraszamy jak najczęściej  

Chyba jednak prędzej możesz mi życzyć remontu w dolnej toalecie, niż powstania tej na górze
 Chyba jednak prędzej możesz mi życzyć remontu w dolnej toalecie, niż powstania tej na górze   

Co do połączenia bieli i czerni, oraz ognistej czerwieni, to i mnie się podoba. Jednak chyba wolę kolorowe wnętrza, to znaczy takie bardziej ciepłe. Obecnie mam żółty salon z ciemno brązowymi meblami i podłogą. Mam jednak już zamiar przemalować go na kolor karmelowy, bo jakoś mi za jasno w nim...a w karmelowym będzie tak trochę przytulniej
 Co do połączenia bieli i czerni, oraz ognistej czerwieni, to i mnie się podoba. Jednak chyba wolę kolorowe wnętrza, to znaczy takie bardziej ciepłe. Obecnie mam żółty salon z ciemno brązowymi meblami i podłogą. Mam jednak już zamiar przemalować go na kolor karmelowy, bo jakoś mi za jasno w nim...a w karmelowym będzie tak trochę przytulniej   Żółcie i wszelką pstrokacizne to wolę chyba jednak w ogrodzie niż na ścianach
 Żółcie i wszelką pstrokacizne to wolę chyba jednak w ogrodzie niż na ścianach 

Polecam się na przyszłość
  Polecam się na przyszłość  

Tyle różności dostałam od Ciebie, że z ogrodniczego jeszcze chyba nigdy tyle na raz nie przyniosłam
 Tyle różności dostałam od Ciebie, że z ogrodniczego jeszcze chyba nigdy tyle na raz nie przyniosłam   

Ja jak tylko pościnam liście u host, to zaraz postaram się je podzielić
 Ja jak tylko pościnam liście u host, to zaraz postaram się je podzielić  

a kiedy się właściwie ścina liście ? bo ja mam u siebie 2 egzemplarze i nie wiem kiedy to robić
 a kiedy się właściwie ścina liście ? bo ja mam u siebie 2 egzemplarze i nie wiem kiedy to robić  

Ja po prostu jak liście są brzydkie, to je czasami obcinam po trochę na jesieni.
 Ja po prostu jak liście są brzydkie, to je czasami obcinam po trochę na jesieni.