Po malinowym chruśniaku 2
Re: Po malinowym chruśniaku 2
Jak gdzieś spotkam czerwonego to masz jak w banku. A jeśli chodzi o inne czerwone to mam do wydania pysznogłówki, nie wiem czy masz, bo nie widziałam u Ciebie?
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iza, dziękuję za propozycję, ale mam zamiar jutro kupic u siebie, bo widziałam taki jasnowrzosowy, duża kępa. MIałam zamiar kupic dwa, ale skoro się chętnie rozsiewa, to kupię tylko jedną sadzonkę. Dzięki, jeszcze raz 

- klarysa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...

Mi to przypomina penstemona a nie buraka. 

- klarysa
I co ja z nim zrobiłam 

Justyna
Moje "wyczyny'...
Moje "wyczyny'...

Jeśli ma małe liście to faktycznie może też być dąbrówka, jeśli ma duże to raczej penstemon.
-
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Justynko to na pewno dąbrówka
Ale jak mogła zginąć dąbrówka ?
Przyjeżdżaj i bierz ile chcesz. Mam chyba 3 różne. A i penstemon pewnie się znajdzie
Wczoraj posypałam grządki antymchowym nawozem i trochę podlałam.Może nie najlepiej że poszłam po całości?

Wczoraj posypałam grządki antymchowym nawozem i trochę podlałam.Może nie najlepiej że poszłam po całości?

-
Wszyscy wyjechali? A kto pieli i podlewa w Waszych ogródkach?

No właśnie nikt nie wyjechał, tylko wszyscy latają po ogrodach z wężami ogrodniczymi i podlewają! Na szczęście dziś ma popadać, ja mam już dość tego podlewania, w ogródku też ciężko posiedzieć w tę pogodę. No i wszystko przekwita błyskawicznie.
no latają z konewkami i podlewają zaś dziś troszkę pada to siedzą na forum i oglądają i zapisują nowe chciejstwa
no i dziś z mamą udało nam się kupić baaardzo okazyjnie krzesła i stół do ogrodu.........a pomyśleć, że poszłyśmy do Leclerca tylko po kawę a tu......taka okazja......plastikowy, duży i owalny stół przeceniony z 89 zł na........50.....i krzesła do niego normalnie po 25 zł....za 12
no i się szalenie cieszymy!!!!!!!!! bo normalnie w sklepach taki komplet kosztuje ponad 130 zł a tu......89!

no i dziś z mamą udało nam się kupić baaardzo okazyjnie krzesła i stół do ogrodu.........a pomyśleć, że poszłyśmy do Leclerca tylko po kawę a tu......taka okazja......plastikowy, duży i owalny stół przeceniony z 89 zł na........50.....i krzesła do niego normalnie po 25 zł....za 12

no i się szalenie cieszymy!!!!!!!!! bo normalnie w sklepach taki komplet kosztuje ponad 130 zł a tu......89!

- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jak można pielić w takim upale...? Podlewanie to bez mała obowiązek święty. Poza tym niektórzy poza ogrodem też pracują
Niestety też należę do tych co są w stanie wykończyć dąbrówkę
Gdzieś w oddali słychać już burzę, ale czy dotrze do mnie to nie wiem. A przydałaby się, bo nie ma czym oddychać.

Niestety też należę do tych co są w stanie wykończyć dąbrówkę

Gdzieś w oddali słychać już burzę, ale czy dotrze do mnie to nie wiem. A przydałaby się, bo nie ma czym oddychać.
- klarysa
Nie jestem przekonana, że to była dąbrówka
Mam u siebie bordową i ma inne listki. Czy masz nadmiar siewek jeżówki? Ona mnie nie lubi
, jeden marny biały kwiatek od 3 sezonów?
Remont werandy jest gorszy od pielenia w upale
No i odgruzowanie zrobiłam

Mam u siebie bordową i ma inne listki. Czy masz nadmiar siewek jeżówki? Ona mnie nie lubi

Remont werandy jest gorszy od pielenia w upale

No i odgruzowanie zrobiłam

Justyna
Moje "wyczyny'...
Moje "wyczyny'...

-
Marto gratuluję udanych zakupów
U mnie od dłuższego czasu samo się podlewa czy chcę czy nie
Ma to swoje dobre strony bo rośliny od lat nie były takie napite
No i wolę pielić w upale niż w deszczu
No i iglaki powinnam ogolić...
Justyno jeżówek u mnie dostatek tylko się wybierz
Oczywiście tych zwykłych bo te lepsiejsze to oczywiście nie są takie wyrywne do rozsiewania. A te buraczki to może być szałwia jakaśtam [gdzieś mam zapisane]

Justyno jeżówek u mnie dostatek tylko się wybierz

- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Izo - a pogodowo to u Ciebie beż sensacji??? U mnie było takie gradobicie, że się bałam,że nam samochód zdemoluje a o kwiatkach to raczej zapomnieć mogę