Grażynko wydaje mi się, że na pewno zróżowieje, one przekwitając różowieją, może po prostu troszkę później
Misiu kiedy będzie Wam pasowało
Jacku tyko pozazdrościć tak obficie ukwieconych ogrodówek, u mnie niestety nie zakwitła żadna, rosną same liściory, dobrze, że chociaż pięknie przebarwiają się jesienią, więc troszkę uroku do ogrodu wprowadzą...
Aniu 10 odmian to piękny wynik

Wspaniale jak jest w ogródku miejsce, żeby sadzić takie piękności
Kasiu. wydaje mi się, że chyba jednak również masz Stragazer, Aktivia wygląda troszkę inaczej, jest taka...delikatniejsza

Brasilia, Josephine są prześliczne, za tą pierwszą i ja muszę się rozejrzeć
Floksiki mimo, że bardzo podobają mi się w takiej zróżnicowanej kępie będą rozsadzone, niestety zbyt ciasno im jest w tym miejscu, zagłuszają mi hortensje Pinky Winky i Tardiwę i będę musiała je posadzić oddzielnie, bo nie mam miejsca na takie większe kępy.....chociaż poszukam ...może coś przesadzę i uda mi się wcisnąć 2 różne kolorki o zróżnicowanej wysokości....
Krysiu dziękuję
Bardzo lubię buszowate ogrody, gdzie jest mnóstwo bujnej zieleni, kolorowych kwiatów i ciekawych zakątków. Mój ogródek niewielki więc nie bardzo mogę zrealizować swoje marzenia , ale chociaż namiastkę staram się stworzyć
Ewuniu o tak, hortensje i ja bardzo lubię...a na pierwszym miejscu zdecydowanie Limelight....uwielbiam tę odmianę
Zakwitły jedne z ostatnich lilii...
Debbie
Belgrado