Mój ogródek w ROD

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Ewelina
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lut 2007, o 16:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Mój ogródek w ROD

Post »

Witam Krajankę :) Z przyjemnością pooglądałam zdjęcia Twojej działki , popatrzyłam na zmiany, jakie się tu dokonują. Z czasem doczekasz się pięknego rekreacyjnego zakątka, ale przecież "nie od razu Kraków zbudowano". Lepiej zaplanować co chcesz zmienić , co posadzić , co z istniejącego stanu wykorzystać i potem krok po kroczku to realizować.
Z ciekawością będę obserwować kolejne zmiany :)
* Mój Ogród - cz.7 (aktualna)
Wizytówkai inne moje wątki
"Mam śródziemnomorskie poczucie czasu..."
Awatar użytkownika
Werka2684
200p
200p
Od: 1 mar 2012, o 20:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Troszke zdjęć na działce nie za wiele ostatnio się dziejeale zakwitły mi clematisy
Obrazek Obrazek
postawiliśmy basen w miejscu gdzie zakopaliśmy oczko wodne
Obrazek
brak czasu i funduszy zaspokojamy spotkaniami rodzinnymi w wekendy
Obrazek
z przyjaciółmi na plaży niedaleko naszej działki
Obrazek
oraz planujemy jak zagospodarować reszte kącika dla dzieci
Obrazek
myśle że jak cała "afera" z rod ucichnie i bedzie korzystna dla nas działkowców to ruszymy pełną parą bo pomysłow wiele
serdecznie wszystkich pozdrawiam ;:138
Awatar użytkownika
imer
1000p
1000p
Od: 29 lip 2011, o 15:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Klemek ślicznie zakwitł :)
A sobotnie spotkania rodzinne przy grillu na działce... hihi skąd ja to znam :)
Awatar użytkownika
Werka2684
200p
200p

Post »

Imer nawet nie wiesz jak się cieszę że clemek mi zakwitł myslałam że w tym roku się nie doczekam żadnego kwiatka bo clemki mam zbiedronki i w porównaniu to tych ze sklepów ogrodniczych wyglądały marnie ale cena była kusząca mam posadzone na pergoli cztery i tak mi się marzy żeby każdy zakwitł na inny kolorek ;:162
Awatar użytkownika
imer
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Weroniko, ja tez się skusiłem na 2 klemki z biedronki i są bardzo rachityczne, malutkie listki, słabiutkie, ale na jednym pokazały się pędy kwiatowe, takie może 1-1,5cm. Skoro mówisz, że Twoje to takie same to może jest szansa że coś i z moich będzie. Powiedz mi proszę jak duże sa listki na Twoich i jak duże kwiaty, Bo wyglądaja naprawde ladnie.
Awatar użytkownika
Werka2684
200p
200p

Post »

Witajcie ;:7 oto dzisiejsze fotki z działki mam kilka roślinek dbam o nie ale nie znam nazw jest wwśród nich nawet jakaś mała dziwna choinka
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
moja jabłoń miała tyle owocu że połowa już pospadała nie wiem może to normalne
Obrazek
za to winogrono to moja duma
Obrazek Obrazek
imer będę na działce w sobote to porobie fotorelacje dla ciebie z clemków bo chyba się zanosi że kolejny zakwitnie
Awatar użytkownika
imer
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Ale ładnie winogronka dojrzewają, u nas dopiero malutkie kuleczki. Liliowce tez w pełnym rozkwicie.
Weroniko, to czekam na zdjęcia tych powojników biedronkowych. Ja będę chyba też w weekend to ciekaw jestem co tam u mnie.
Ale widzę, że na mojej działce w tym roku wszystko ma 2-3 tygodnie opóźnienia :(
Awatar użytkownika
Werka2684
200p
200p

Post »

Imer porobiłam ci kilka fotek moich clemkow te z jednej strony pergoli rosna szybciej lepiej i szybciej zakwitły pewnie z tamtej strony mają cały dzień słońce ;:3
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Jak widzisz moje clemki mają dwa rodzaje liści i kwitna jak na razie chyba te same nie wiem może te drugie sa pożniejsze według kartoników powinny zakwitnąć jeszcze ville de lyon i hagley hybrid jeśli wierzyć że w biedronce sadzonki są pakowane do odpowiednich pudełek bo te co mi zakwitły to chyba jackmani a takie właśnie między innymi kupiłam sadziłam je w tym roku dopiero wiec mam nadzieje że w przyszłym roku pójda po całości a jak twoje clemki?
Obrazek Obrazek
moje dwa nuguski tylko im w głowie kąpiel w basenie a jak mają pomóc to sie rozsiadaja na chuśtawke i udają zmeczone ;:19
Awatar użytkownika
imer
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Dzięki za fotki klemków, mój w końcu tez zakwitł! Jest bardzo podobny (na zdjęciach wyszedł trochę bardziej "różowy" ale to przez zle ustawienie aparatu). Obsypał się kwiatkami, jednak listki wciąż ma malutkie. A zabawa w basenie to chyba podstawa, moja mała jak tylko słyszy, że jedziemy na działke to podstawowe pytanie "a będe się mogła popluskać w basenie?".
davussum
500p
500p
Od: 26 sie 2010, o 15:39

Post »

Witam
widzę że woda w basenie też tak przejrzysta jak u nas :) Działeczka prezentuje się coraz piękniej. Bardzo podoba mi się clematisek, dziś przeglądałam clematisy bo szukam czego by posadzić obok winobluszcza.
Awatar użytkownika
Werka2684
200p
200p

Post »

MOJA STRAUSZKA UPATRZYLA SOBIE MIEJSCE DO CHOWANIA SIE PRZED SLONCEM W ZWIAZKU Z CZYM WSZYSTKIE KWIATY ZOSTALY PRZESADZONE
Obrazek
Awatar użytkownika
kulow
50p
50p
Od: 11 sie 2012, o 17:35

Post »

Piekny ogród , a nowy bedzie zpewnościa jeszcze piękniejszy , już widac kobiecą ręke . ;:63 ;:138 ;:63
Awatar użytkownika
Werka2684
200p
200p

Post »

A dziękuje za miłe słowa.Niestety w tym roku żegnamy się z tą działeczką przeejmują ja nasi znajomi a my przenosimy na nową 20km bliżej.Zapraszam do siebie na moja nową działkę z pola po kukurydzy :;230
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj :wit pospacerowałam sobie po twoim zielonym skrawku ziemi. ;:65 ajniutko masz , i fajnie,że pokazałas te metamorfozy,Ładna perygola i powojniki ;:215 a kot ;:oj Myślałam,ze to moja Fiona :!: :!: Jest taka sama ;:173
Trzymam kciuki za wszystkie ogrodowe plany :D
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

WERONIKO...... nie żal się żegnać.....mnie też czeka takie rozstanie i już się miotam.....
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”