Tajemnicze zakątki u Joli i Adama cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Tajemnicze zakątki u Joli i Adama cz.2

Post »

Witaj, Jolu, przepraszam że dawno nie zaglądałam ale byłam na urlopie i zrobiłam sobie mały odwyk komputerowy, bo już oczy szwankowały.
Ale teraz moje oczy widzą cuda i bardzo mi się to podoba ;:oj Przy takich widoczkach można odpocząć.
Ta ja się kładę na ławeczkę (na ziemi za dużo kamyków, plecki by bolały) i spędzam tu weekend :tan
Luki10
200p
200p
Od: 25 cze 2011, o 16:23

Post »

Mógłbym tak przeglądać zdjęcia z twojeog ogrodu w nieskończoność, tyle pięknych zakątków, ładnie skomponowanych roślin, tyle miejsca ;:oj Cudnie !!!!!
Pozdrawiam Łukasz!
Ogród Łukasza
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam w kolejny piekielnie gorący dzionek ;:180

ewa_tuli wiesz Ewciu jak naoglądam się tutaj na forum pięknie skomponowanych rabatek to wtedy mam wrażenie , że u mnie wszystko rośnie przypadkiem... gryzie się... a czy to można pokazać :?: może jest to ciekawy ogród ze względu na położenie i nierówności terenu, a do tego urządzony troszeczkę kamieniście przez co wydaje się być innym :?: Mimo wszystko ja kocham swój ogród taki jaki jest i dziękuję , że Wam się podoba i uważacie, że można się nim pochwalić w TV ;:196
Ewo dzieli nas kilkadziesiąt kilometrów więc zanim Maja zechce mnie odwiedzić :;230 ogród możesz nawet obejrzeć w realu ;:108

kozino To są surfinie o kolorze lekko limonkowo- zielonkawym. Kiedyś miałam takie pełne były jeszcze bardziej urodziwe ale trafiłam na nie tylko jeden raz.

agnieszka72 Aga ;:180 mamcię mam kochaną ale tylko jedną ;:oj więc nie mogę jej pożyczyć :;230 , bo muszę o nią dbać...

April Joluś weekend trwa ... zrelaksujemy się na ławeczce i pod altanką , a i na masaż gorącymi kamieniami też się możemy skusić ;:7 Pozdrawiam I dziękuję za wizytę ;:180

Luki10 Łukaszu cieszę się ,że lubisz nas odwiedzać. Zapraszam wieczorową porą wkleję kilka nowych fotek ;:108

Pozdrowionka
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Jolu, u mnie skwar taki, że uciekłam do domu szukać ochłody i wszystko pozamykałam, zeby ten żar do środka nie wchodził. Przyszłam do Ciebie szukać ochłody przy oczkach wodnych, a Ty piszesz, że u Ciebie gorąco. CO ja mam zrobić? jechać nad rzekę?
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sosenki4 ... i ja nie mogę wytrzymać...Właśnie wpadłam się ochłodzić w domu , bo planeta pali okrutnie ... chyba wlezę do oczka ;:oj

Pozdraowionka
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58

Post »

Piękne masz zakątki...Ładnie porośnięte rośliny i super ze sobą skomponowane..

Nie ma to jak mama ;:108 Wiem coś o tym ;)
Awatar użytkownika
Ewa_tuli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 22:03

Post »

Jolu, właśnie dlatego, że jest inny...górski teren...kamienisty...alejki z kamieni...zakatki....jest taki ciekawy i interesujący...
przynajmniej dla niektórych. Są ludzie którzy wolą wiejskie ogródki, są tacy co wolą leśne, tacy co wolą japońskie i tacy co wolą takie jak Twój. Myślę, że nie każdy chciałby mieć taki ogródek, jak Twój, ale wielu z nich on się podoba. Mieć a podziwiać to nie to samo i nie musi być w sprzeczności. Na pewno ważne jest to, że Wy czujecie się w nim dobrze. Dziękuję za zaproszenie. Na pewno skorzystam. :)
Awatar użytkownika
[Iza]
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 paź 2009, o 17:47

Post »

Świetna ta siatka cieniująca. Mi też by się taka przydała z jednej strony werandy. Lubimy jeść śniadanka na werandzie, ale rano strasznie słońce pada na stół. Muszę się rozejrzeć za taką siatką. Dzięki za informacje :D
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

aagaaz Aga miła jesteś ;:180 Mamy to najukochańsze osóbki na świecie ... fajnie ,że i my możemy nimi być...

ewa_tuli Ewa o każdym ogrodzie możemy powiedzieć to samo... dobrze, że mamy odmienne gusta, bo przecież świat byłby nudny gdyby wszystkim podobało się to samo ;:108
Tworzenie naszego ogrodu polega na doborze rozwiązań i roślin, które są sprawdzone u nas.
A jak sie nie ma co się lubi, to się lubi to co się ma... a resztę podziwiam u innych ;:108

[Iza] ...proszę bardzo :wit
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jolu,
Poranny spacer zwirowymi ścieżkami po Twoich zakątkach to prawdziwa przyjemność ;:173
Taras zachęca do odpoczynku, cudownie bujne kwiaty w donicach! Muszę moim zaserwować taką dietkę pomidorową :wink: bardzo urokliwy ten mosteczek, chciałbym u siebe wkoponować kury mostek gdzieś w planowane oczko wodne, ale obawiam się, ze miejsca za mało na takie szaleństwa.. ;:224 miłego dnia :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

robaczek_Poznan Witaj Kasiu. Widzisz jak to jest... u mnie tyle miejsca , że starczyło na dwa mostki ... zawsze możesz przyjść na spacerek do nas zapraszamy. A pomidorowy pokarm chyba wartościowy, a i wydajny :heja

To jeszcze troszeczkę obecnie kwitnących:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p
Od: 9 sty 2011, o 22:38

Post »

jola1010 pisze:
Obrazek
Jak zwykle cudownie, lilie przepiękne a to na zdjęciu to ślazówka :?: :?: :?: Będziesz może zbierać nasionka :?:
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tak Emka to ta ślazówka o której pisałam u Ciebie... piękna prawda ;:108 będę zbierała nasionka i na przyszły rok chcę mieć więcej takich kwitnących krzaczków

Pozdrowionka
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p
Od: 9 sty 2011, o 22:38

Post »

Jolu a wyślesz mi kilka nasionek :?: Głupio mi prosić ale ona jest taka śliczna, na wymianę mogę podesłać różowej nasionka, będzie miała dużo, chcesz może :?:
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Joluś, pięknie kwitną ci hortensje, lilie i inne kwiaty ;:138
Pięknie u ciebie a ślazówke pierwszy raz widze ;:oj