* Medycyna, zdrowie, chciwość, zło, dehumanizacja

Jak zachować doskonałe zdrowie, kondycję i urodę? Porady, zdrowa żywność, najlepsze przepisy.
Awatar użytkownika
Administrator
---
Od: 28 gru 2006, o 10:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

* Medycyna, zdrowie, chciwość, zło, dehumanizacja

Post »

Zobaczcie w którym kierunku zmierzymy odchodząc od praw Boga i szacunku dla życia ludzkiego.

Tym razem "masakra" to za słabe słowo ;:202
Mix człowieka ze zwierzęciem
!
Nie dziwię się , że nie ma oporów w ujawnianej już oficjalnie akcji szczepień ogólnoświatowych pewnym typem szczepionek.... Temat w off topic założony przez Państwa odsłania część prawdy.

Zobaczcie do czego zdolni jesteśmy :( :idea:

150 hybryd zwierzęco-ludzkich wychodowano w angielskich laboratoriach ? koniec świata!

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/ ... z1Sw18JBPQ

http://davidicke.pl/forum/150-ludzko-zw ... t7787.html

http://odkrywcy.pl/kat,111396,title,Nau ... omosc.html

Fotka poglądowa, przybliżająca temat, rodem z filmów fantastycznych. To wszystko poszło o wiele za daleko. Jeśli nie powiemy STOP dehumanizacji życia i nie zatrzymamy skomasowanych ataków na naszą Wiarę i Boga, to możemy łatwo wyobrazić sobie zezwierzęcenie społeczeństw i dalsze staczanie się w bagno. Zresztą widać co się dzieje naokoło nas i to nie tylko w Polsce.
Obrazek

.
Tu możesz pomóc poszkodowanym w powodzi - viewtopic.php?t=127991
Admin.
bebeluch
1000p
1000p
Od: 26 gru 2010, o 16:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Chciwość, medycyna, zło, dehumanizacja

Post »

Wybacz ale ja bym w to Boga nie mieszała, wiara tu nie ma nic do rzeczy , chodzi o rozsadek i szacunek dla życia.
Zastanawiające jest to po co ludzie tworzą takie rzeczy ( nie wiem jak to można nazwać ) a nie dbają o to co już jest na ziemi.
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
Awatar użytkownika
Administrator
---
Kontakt:

Re: Medycyna, zdrowie, chciwość, zło, dehumanizacja

Post »

Mylisz się. Szanuj i kochaj życie drugiego człowieka to podstawowe prawo Boże, choćby wiary katolickiej.
Odchodząc od tych praw naturalnych, podstawowych zadanych nam od wieków, mamy już mixy ludzi ze zwierzyną. Co będzie dalej ? Półroboty z chipami ludzie sterowani jak niewolnicy i zwierzęta ? Czy o to nam chodzi ?.
:idea:
Proszę nie idźmy w kierunku negacji, że wiara ma znaczenie dla ochrony życia, bo ma i jest to bezdyskusyjne.
Cywilizacja śmierci , promocja aborcji i eutanazji to demoniczne działania, które powinny być napiętnowane publicznie a nie akceptowane biernie. Bo w końcu staną się normą. Zresztą pewnym grupom o to właśnie chodzi. O przyzwyczajenie nas do tego i bierności, akceptacji zła i tego co powinniśmy odrzucać jako złe, demoniczne.

Kiedyś myślałem że chipowanie ludzi nigdy nie nastąpi. Myliłem się. W wielu krajach nawet w UK już odbywa się pod płaszczykiem udogodnień, choćby dla łatwości w odnalezieniu zagubionego dziecka czy też jako zapobieganie pewnym... Sami poczytajcie... http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=3&t=56893
Awatar użytkownika
robertP2
1000p
1000p
Od: 7 lut 2011, o 22:22
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Chciwość, medycyna, zło, dehumanizacja

Post »

Człowiek ...moim zdaniem nie brzmi dumnie.Są jednostki co sobą coś reprezentują ,pomagają innym i przestrzegają praw i obowiązków.A reszta ? Tu można podzielić to na kilka grup :
-tacy co tylko marnują powietrze łażąc po tym łez padole nie wiadomo po co nie reprezentują sobą nic i nic nie wnoszą do społeczeństwa ,nie rozwijają się w żaden sposób ot po prostu marnuje tylko dobra i denerwuje innych
-tacy co mają czasem przebłyski,ale to od czasu do czasu tylko
-i tacy co mają sie za Bóg wie kogo /zadzierają wysoko nosa
-oraz ostatnia grupa mający co prawda przygotowanie do życia odpowiednie,ale ich siła i parcie na szkło jest tak wielkie ,że chcą wyprzedzić wszystkich a nawet posuwają się dalej chcą prześcignąć Pana Boga.I siedzą sobie w tych laboratoriach i tworzą niesłychane rzeczy.I tą grupę ostatnią można podzielić ( moim zdaniem na dwie grupy)
-ludzie którzy chcą zniszczyć innych ,rządzić na tym świecie -władza ,pieniądze itp- czyli mamy bomby biologiczne ,chemiczne ,wirusy zmutowane na które nie ma leku -jedni tworzą drudzy póbują przeciwdziałać i wymyślają szczepionki.
Świat i ludzkosć,żeby człowiek był tak zachłanny w tworzeniu dobra ( pomoc ,leki itp .protezy wszystko to co zmierza ku poprawie biedy,niszczeniu chorób i cierpienia ) jak w tworzeniu bomb i innych niszczących technologii -na ziemi był by raj
--ludzie którzy chyba wierzą w ,,polepszenie '' ,,udoskonalenie '' ludzkości -tworzenie hybryd ,mutantów i innego typu wynalazków /klonowanie człowieka itp .ale w końcowym efekcie nie wiem czy zdają sobie z tego sprawę,że są głupcami i przyniesie to odwrotny skutek do zamierzonego.
Nastąpi wyniszczenie ludzkiego gatunku ,tworzenie potworów których trudno nazwać człowiekiem.Człowiek rodzi się ze związku kobiety i mężczyzny i nie poprawiajmy natury ,ona jest doskonała sama w sobie ,człowiek się rodzi,a nie powstaje w laboratorium ,bo coś się jednemu wydumało z drugim i Pana Boga chce poprawiać! Jak to mawiają NIE UCZ OJCA DZIECI ROBIĆ ,więc opamiętaj się homo sapiens .bo wyginiesz jak dinozaury /one podczas uderzenia komety/a TY ? sam się zniszczysz.
Bo jak nie ,to po wszystkim Pan Bóg widząc człowieka postuka się w głowę i powie : zmarnowałeś coś co ja stworzyłem z niczego ,najdoskonalszą istotę na ziemi ,pośród miliardów innych stworzeń,zniszczyłeś samego siebie .Jesteś zapatrzonym w siebie idiotą ,a nie tak Ciebie stworzyłem człowieku ,wstyd mi za Ciebie.
Zamiast mercedesa kupa zielska
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
krab_ik

Post »

To rzeczywiście straszne. Zobaczcie zdjęcia z googli takich połączonych ludzko zwierzęcych stworów potworów. ;:202
http://www.google.com/search?q=hybrydy+ ... 24&bih=646

To są skutki chęci bycia Bogiem i stwórcą ale jak to się mówi : nie dla psa kiełbasa. ;:222
Awatar użytkownika
babuchna
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 7 maja 2009, o 09:57

Post »

W sumie to jeszcze mogli by nas w Robocopy zmienić.
I NFZ by miał mniej kłopotu i przyrost byłoby łatwo regulować,
nooo i pracować by szło do 80 bez zgrzytów,
z jakimiś małymi tylko oznakami rdzewienia.

Ciężko mi czytać ten wątek,
oglądać, nawet się nie odważę. :roll:
mirzan
---
Od: 23 maja 2005, o 06:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

krab_ik pisze:To rzeczywiście straszne. Zobaczcie zdjęcia z googli takich połączonych ludzko zwierzęcych stworów potworów. ;:202
http://www.google.com/search?q=hybrydy+ ... 24&bih=646

To są skutki chęci bycia Bogiem i stwórcą ale jak to się mówi : nie dla psa kiełbasa. ;:222
Ciekawe,co tam robi Lepper i osoby w strojach duchownych.Wyhodowano w chlewiku
czy fotoszopie?
Awatar użytkownika
Administrator
---
Kontakt:

Re: * Medycyna, zdrowie, chciwość, zło, dehumanizacja

Post »

Pewnie nikt z nas tego nie wie czemu tak. Ale zawsze możemy napisać do systemu Google w razie chęci dociekania tego. :D To u nich tak zindeksowane obrazy są, chyba po nazwach plików i to pewnie przypadek. Też mnie to zastanawiało gdy zobaczyłem post Przedmówcy , szczególnie ciekawy przypadek.... że Google załapały boksera kobiecego :roll: ;:oj
Admin.
Awatar użytkownika
Tomek-Warszawa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lut 2008, o 13:45

Post »

Dzięki Tobie Administratorze dowiaduje sie wielu ciekawych rzeczy.
Mix człowieka ze zwierzęciem !
To mnie powaliło na nogi ;:oj ;:oj Nigdy o tym nie słyszałem ani nie czytałem

Otwarcie drzwi i wyjście do ogrodu jest najbardziej ekscytującym wydarzeniem każdego dnia.
Awatar użytkownika
Administrator
---
Kontakt:

Post »

Tomku , nie sądzisz, że to są rzeczy, którymi firmy farmaceutyczno medyczne będą się chwalić
Tu masz fragment z artykułu z linku w pierwszym poście. Te informacje wcale nie powinny się ukazać, na szczęście szczelinami wychodzą. Jest to tak samo niewiarygodne jak planowane szczepienia, a jednak... :( :(

Fragment cytuję za:
http://davidicke.pl/forum/150-ludzko-zw ... t7787.html
Tu 3 strony do przejrzenia
http://odkrywcy.pl/kat,111396,title,Nau ... omosc.html

"....Dane przekazane przez The Daily Mail wskazują, że 155 "mieszanych" embrionów, zawierających zarówno ludzki, jak i zwierzęcy materiał genetyczny, zostało stworzonych po wprowadzeniu w 2008 roku ustawy o zapładnianiu embrionów (Human Fertilisation Embryology Act).

Ustawa ta zalegalizowała tworzenie wielu typów hybryd, w tym jaj zwierzęcych zapłodnionych ludzkim nasieniem; "cybridów", w których ludzkie jądro komórkowe jest wszczepiane do komórki zwierzęcej; oraz "chimer", w których ludzkie komórki mieszane są z zarodkami zwierząt.
....."
Awatar użytkownika
Tomek-Warszawa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ciekawe co jeszcze firmy farmaceutyczno medyczne przed Nami ukrywają :roll:

Prawda i tak wyjdzie na wierzch

Otwarcie drzwi i wyjście do ogrodu jest najbardziej ekscytującym wydarzeniem każdego dnia.
Awatar użytkownika
Administrator
---
Kontakt:

Post »

Jeśli zechcesz więcej, to sam odnajdziesz w sieci i na You Tube wiele innych "inwestycji" w nasze zdrowie, reportaży profesorów i sfilmowanych dokumentów. Za tym stoją gigantyczne pieniądze a są to podobnie przerażające plany i "nowinki" dla niezorientowanego w tych tematach czytelnika.
Wszystko to ma wspólne źródło: chciwość, żądza władzy i walka z każdym przejawem wolności i wiary człowieka w Boga.

Przyznaję, że do pewnego czasu sam o tym wszystkim niczego nie wiedziałem bo nie jest to ogłaszane w wiadomościach wieczornych :wink:

Nie chcę też przesadzać z informacjami bo obecnie dla Polaków najgoroźniejsze są sprawy poruszone w Off topic i niech to na razie wystarczy. To nie jest tak, że mogę tu na forum wszystko napisać, co bym chciał.... :(

Zachęcam wszystkich do poszukiwań informacji na własną rękę i odważnego dzielenia się z Nami.
Pozdrawiam serdecznie.
Admin.
Awatar użytkownika
Tomek-Warszawa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Przyznaję, że do,pewnego czasu sam o tym wszystkim niczego nie wiedziałem bo nie jest to ogłaszane w wiadomościach wieczornych

Wiadomości w tv nie podają takich rzeczy i ludzie nie wiedzą potem :(

To jest działanie szatana ale musimy być silni i się nie dać :wink:

Awatar użytkownika
Administrator
---
Kontakt:

Post »

Żebyś Ty wiedział chociaż w małym stopniu z czego sobie ironizujesz....
Twoja sprawa. Dobrej nocy.

Dopisano po pewnym czasie
Film ukazujący co się dzieje z ludźmi gdy przestaje wystarczać pełnia władzy i bogactwo...Zawsze kierunek jest podobny chociaż rzadko jest to werbalizowane publicznie, że tak właśnie się dzieje:

:arrow: http://www.prisonplanet.pl/multimedia/f ... 1481229219

Admin.
Awatar użytkownika
Tomek-Warszawa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Z niczego nie ironizuje.

Ciesze się że ta wiadomość o tych straszliwych rzeczach jest dostępna

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bądźmy ZDROWI i piękni... jak nasz ogród”