Floksy cudne szczególnie ten drugi fioletowo-biały, mnie taki zmarzł , ja mam całą rabatę floksowo-irysowo-lawendową, a teraz jeszcze wepchneły się tam kocimietka i jeżówka, ale pomysł z z malwami jest super, nadają inny wymiar takiemu kącikowi i nieodparcie kojarzą się z wiejskim ogródkiem babci.
Marudzia ja gdybym nie miała kwiatów w pracy pewnie bym do niej nie chodziła Maska dzięki mmarylko ja uwielbiam takie swojskie klimaty renatas, fiskomp kochane miom marzeniem jest mieć jeszcze kiedyś taki mały domek na wsi z płotem obrośniętym malwami i floksami w ogrodzie, co do tego marzenia mam jeszcze kilka innych pomysłów, np kurki Maska zna moje tęsknoty może kiedyś się spełnią
A teraz, już bez fantazji, pokażę coś co faktycznie posiadam
A ja pochwalę fiołeczki i epi.Moje epi różowe też jest na takim samym etapie rozwijania pąków.Też wydaje mi się ,że powoli to idzie.
No i piękne lilie i floksy.A ten pierwszy jest chyba taki sam jak mój.Myślałam,że o niego Ci chodziło.Zbaraniałam
Ale takiego fioletowego floksa z jasnym oczkiem,to ja nie mam
Maska próbuję im pomagać szarotka66 zrobimy przesyłkę lotniczą mmaryla tylko swojskie jola1313 dzięki, a gailardia u mnie kwitnie nieprzerwanie do zimy
a co do floksa to może umówimy się na za rok? bo jak widzisz moja kępka malutka, a ty nie masz już tego którego ja chciałam a za rok się rozrosną ja bym się chętnie wymieniała....
a takie zapomniane juki, zdjęcie było, ale nie było głowy i czasu na pokazanie ... już przekwitły
Sylwio,nie ma sprawy,tylko się przypomnij z tymi floksami
A z gailardii obrywasz przekwitłe kwiaty?Że Ci ciągle kwitnie?
Moja na słońcu cierpi,to może temu krótko kwitnie.A może niedługo będą nowe kwiaty,cała nie przekwitła,ale większosć.
Cudna juka.Miałam kiedyś.Ale zostawiłam mamie jak się przeprowadzałam.Teraz na wiosnę kawałek wykopałam,ale malutki jeszcze.
to epi Ci zakwitło po tym jak je wystawiłaś na balkon w tym roku?? bo i ja swoje wystawiłam na balkon mam nadzieję, że top mu pomoże... bo Twoje to czad