Aniu, tak jak pisze Danusia, każdy ma to, co lubi
A my lubimy się grzebać w ziemi i takie z nas Zosie-Samosie.
Co do kupowania, niestety bywa różnie. czasami coś wpadnie w łapki, a dopiero potem wymyślam temu przeznaczenie i miejsce.
Tak było z dzbanem i metalowym koszem, i innymi, o których nie wspomnę....
Dana, masz rację. Każdemu -co lubi i na co go stać. Nie każdy też wie, jak ten jego ogród ma wyglądać i co może w nim rosnąć. No i nic na siłę.
A projektujący i serwisujący też muszą z czegoś żyć
Kogo słuchać, należałoby znaleźć złoty środek. Z naciskiem na
złoty. I wówczas takie wybory nie byłyby konieczne
Dziękuję za uznanie od Mistrzyni Czarownych Kompozycji Ogrodowych

. Wzorze Mój Ty Niedościgniony
Dzięki tobie przestałam bać się kamyków (w większej ilości) w ogródku

.
Koszyk z serii 'zakupy za dychu'
Obiecuję, że gdy znajdę podobne - będą dla ciebie.
Pozdrawiam

.
Gosiu, niedługo nie będę mogła wyjść, bo mi chwasty nie pozwolą

. Mają jakieś szalone tempo
W takich chwilach cieszę się, że działka ma tylko 600m.
Takie podejście do tematu
własny czy zaprojektowany? chyba najzdrowsze. Każdy z nas inny i lubi coś innego.
Ważne, by to uszanować
Nasz dobry kolega kiedyś rozbierał stary dom, w którym było sporo starych sprzętów i mebli. Jest zwolennikiem sterylnej nowoczesności. Pamiętając, że M zamienił nową meblościankę na starą bieliźniarkę i szafę, przywiózł nam pełen samochód (ciężarowy) staroci. Wyładował to w garażu ze słowami 'u was będą miały dobrze'.
I gonimy tego króliczka...
Pozdrawiam cieplutko
Agato, dziękujemy za zaproszenie. Jeśli będziemy się wybierali-na pewno damy znać. Chętnie zobaczyłabym twoje włości. I przywiozła rdest

. Pamiętam.
W tym tygodniu raczej nie. Plany b. ambitne i może się okazać, ze tydzień zbyt krotki.
Miłego
Alu, założenie miało obowiązywać w temacie róż. Bo innych 'ognistych ' roślin mam sporo. Ale
rozczochrany tak jarmarczny, że chyba już nic mu nie może zaszkodzić
Dla mnie wyprawa do marketu już z racji odległości nie może być zaliczana do niskobudżetowych
A gdy już uda mi sie tam udać-ceny
Będą zapewne wdzięczne za taka eko -opiekę