Całkiem przypadkiem trafiłam do Ciebie i po obejrzeniu całości jestem pod wielkim wrażeniem. To miejsce tak się zmieniło... Myślę, że jak kupowaliście działkę nikt nawet nie pomyślał, że taka zmiana w ogóle jest możliwa. Pięknie to wszystko urządziliście Otoczenie jest nieciekawe, ale patrząc na ogród można zapomnieć nie tylko, gdzie się człowiek znajduje, ale zapomnieć o bożym świecie. SUPER
Hehe, no to mamy takie same lampki Pięknie się prezentuje u ciebie Aniu. Miałam właśnie pomysł żeby powiesić je na płocie tak jak ty masz zawieszony karmnik, ale nie jestem przekonana. Na razie i tak to tylko taka moja "wizja". Poza tym jak zawsze cudne zdjęcia
Madzia na płocie też świetnie wyglądają, jeśli jest to miejsce słoneczne i mają szansę się naładować to pomysł na pewno się sprawdzi. Muszę domówić jeszcze bo jeden pałąk przy montażu się nadłamał i wczoraj klosz poleciał na kostkę
Aniu, super pomysł z tym naturalnym zacienieniem tarasu , wygląda to naprawdę bombowo, lampki solarne ekstra, śliczna kompozycja białej w połączeniu z niebieskim rozwarem i piękne koleuski.
Aniu, przyznam że dopiero teraz przeczytałam Twój wątek od początku i jestem - jak wszyscy - pod ogromnym wrażeniem tej metamorfozy Twojego ogrodu. I to w tak krótkim czasie
...a w dodatku czytając i popatrując na zdjęcia coś mi się wydaje, że możemy mieszkać całkiem niedaleko od siebie - mówię oczywiście o moim mieszkaniu "miejskim"
gajowa berberysy są fajne, też je bardzo lubię, a Orange rocket to mój ulubieniec.
lulka dzięki odpisałam
ilona2715 dziękuje staram się, ale nie zawsze mi wychodzi, Niebieski to mój ulubiony kolor w ogrodzie więc mam go sporo, a lampki podpatrzone u Lulki.
Soczewka wiąz był planowanym zakupem od dłuższego czasu, mam nadzieję że w przyszłości trochę zacieni taras, ale na razie się martwię bo po wsadzeniu kilka liści ma nieciekawe zmiany, napisałam w wątku z chorobami
Tak się zastanawiam, Aniu, nad tym Twoim miejscem przy pergoli... widziałabym je jako zimo zielone... może po obu stronach kratki posadzić kule Golden Globe (żywotniki), a pomiędzy nimi kolumnowego niebieskiego jałowca? Oczywiście tawuły w nogach mogłyby być.