@ Igor ? Bezproblemowe są, na pewno Ci się udadzą.
Miało być więcej fotek, ale wiatr był taki, że większość wyszła ruszona, więc dodaję tylko te dwa brateczki:

Pozdrawiam!
LOKI

To tajnos nie jest...
 To tajnos nie jest... !
 !
 .
 . 
 )? Masakra? Instalować sterowniki do aparatu na laptopie, a potem kopiować fotki z laptopa na peceta? Dżizas? Ja się chyba zaraz popłaczę?
 )? Masakra? Instalować sterowniki do aparatu na laptopie, a potem kopiować fotki z laptopa na peceta? Dżizas? Ja się chyba zaraz popłaczę?  Nienawidzę awarii komputerów, NIENAWIDZĘ! To zawsze tyle czasu i nerwów zżera, że szkoda gadać?
 Nienawidzę awarii komputerów, NIENAWIDZĘ! To zawsze tyle czasu i nerwów zżera, że szkoda gadać? 

A to wszystko ku chwale zieleni!
  A to wszystko ku chwale zieleni! 

Na szczęście moje dziecko teraz ma wszystko pod stałą kontrolą i już wie, że muszę wymienić router bo wytrzyma jeszcze ze 2-3 tygodnie jak będę pozytywnie nastawiona. ja mam cały czas urwanie głowy z samochodem stale coś mu dolega. Ale wiem jedno prawo czarnej serii, jak się skończy to już przez bardzo długi czas wszystko jest ok. Wracając do twojego ogródka widzę, że się porządnie za niego zabrałeś i nawet jest kamelia
  Na szczęście moje dziecko teraz ma wszystko pod stałą kontrolą i już wie, że muszę wymienić router bo wytrzyma jeszcze ze 2-3 tygodnie jak będę pozytywnie nastawiona. ja mam cały czas urwanie głowy z samochodem stale coś mu dolega. Ale wiem jedno prawo czarnej serii, jak się skończy to już przez bardzo długi czas wszystko jest ok. Wracając do twojego ogródka widzę, że się porządnie za niego zabrałeś i nawet jest kamelia  Mam nadzieję na dużo jej fotek.
  Mam nadzieję na dużo jej fotek.