Dzisiaj jestem szczęśliwa, pogoda wkońcu się poprawiła..Od rana ciepło, świeci słoneczko Poczyniłam dzisiaj pewne prace związane ze ścieżką- jutro pokaże, bądzcie cierpliwi A o to kilka nowych zdjęć, zapraszam do oglądania
Osteospermum- wczoraj jeszcze miał 4 kwiaty dzisiaj już znacznie więcej & Kosmidium, na razie tylko jeden kwiat ale będzie ich mnóstwo
Dalia inny kolorek niż wszystkie z własnego siewu & Powojnik-tak długo na niego czekałam, choć jest zdeformowany to i tak mi się podoba
Goździki & Cynia
Witajcie dzisiaj kolejny dzień upałów, jak było zimno to się narzekało ale jak za gorąco to tez źle Byłam wczoraj wieczorem nad morzem, był piękny zachód słońca żałuje że nie miałam aparatu to by były piękne zdjęcia Mam nadzieje że bedę miała jeszcze okazję zobaczyć to jeszcze raz Zrobiłam dzisiaj kilka zdjęć bo sporo kwitnie
Hortensja pomalutku się wybarwia i już wiem że to bedzie kolor różowy & oxalis deppego- wciąż bardzo ładnie kwitnie dalie Róża miniaturowa, zachwyciła mnie dużym i pięknym kwiatem, w domu był zdecydowanie mniejszy & misz-masz Ostatnio jakoś bardziej lubię mieczyki od lili
Pozdrawiam i zapraszam
Justynko, pięknie, kolorowo i letnie
Śliczne zdjęcia, coraz bardziej podobają mi się stokrotki afrykańskie, wysiewałaś je z nasion, czy z sadzonek, jeśli z sadzonek to ile ich było?
Dziękuję Stokrotke afrykańską kupiłam jako sadzonke (pojedynczą) i to nawet tanio- sprzedawca mówił że kwitnie aż do mrozów i miał racje bo ciągle kwitnie i ma sporo pąków
Justynko, duża porcja przecudnych fotek u Ciebie Aż ciężko wybrać, co najładniejsze Po prostu tak działa na mnie magia kolorów i różnorodności kwiatuchów w Twoim ogródku
Witajcie moje kochane Dziękuję Wam za miłe słowa Ida Mnie też zdziwiły te stokrotki, kupiłam je w kwietniu i do tej pory kwitną
Dla Ciebie jeszcze dwa zdjęcia chabrów Iwona Tak to biedronkowy clematis , kupiony wiosną tego roku i myślałam że nie zakwitnie w tym a tu taka niespodzianka ma mnóstwo pąków Mirka skoro podobają Ci się moje zdjęcia to dla Ciebie wczorajszy zachód słońca
Pozdrawiam, mam jeszcze sporo zdjęć z ogródka ale nie wiem czy chcecie