Dzieci dorosły czas na ogród
- bejka1970
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2012, o 18:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: dzieci dorosły czas na ogród
I tego mi właśnie czasami brakuje najbardziej!
Bejka

Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
oj mi też , człowiek a w szczególność kobieta to zwierze stadne
Beatko a co Ty na to

Beatko a co Ty na to
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
napisałam adres na pw
Przekopuję jedną rabatę wykopując irysy drobne i liliowce rdzawe, które strasznie się rozpanoszyły. Pisząc coś wymyśliłam a masz ciemiernika, bo mam w doniczkach ukorzenionego ciemiernika czerwonego.
Stałe oglądanie zdjęć na FO prowokuje do zmian, a zarazem do ciągłej pracy. Zrobiłam kamienisko też dzięki darczyńcom z FO. Jak nazbierałam roślin skalniakowych to wypadało je wyeksponować. W nocy mi polało więc idę do ogrodu popracować. Dzień nie gorący wręcz chłodny i pochmurny.
Przekopuję jedną rabatę wykopując irysy drobne i liliowce rdzawe, które strasznie się rozpanoszyły. Pisząc coś wymyśliłam a masz ciemiernika, bo mam w doniczkach ukorzenionego ciemiernika czerwonego.
Stałe oglądanie zdjęć na FO prowokuje do zmian, a zarazem do ciągłej pracy. Zrobiłam kamienisko też dzięki darczyńcom z FO. Jak nazbierałam roślin skalniakowych to wypadało je wyeksponować. W nocy mi polało więc idę do ogrodu popracować. Dzień nie gorący wręcz chłodny i pochmurny.
- bejka1970
- Od: 23 sty 2012, o 18:50
Natuś
,ale mi humor z rana poprawiłaś!!!Ja na dziś już uciekam bo spodziewam się gości miłych na szczęście i wypadało by się trochę przygotować!
Bejka

Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
-
- 500p
- Od: 13 lut 2011, o 14:25
U mnie słonecznie, ale nie za ciepło.
Ja za kamieniami nie przepadam dosyć się ich nazbieram na polu Marysiu a ciemiernika bardzo chętnie i to nawet dwa po proszę .
Beatko nie ma sprawy będzie mi bardzo miło
Trza by jakieś fotki wstawić młodzież się rozjechała M też gdzieś na lofrach więc mam czas na kombinowanie przy tym sprzęcie
moje zakupy z Kościelca

Beatko nie ma sprawy będzie mi bardzo miło
Trza by jakieś fotki wstawić młodzież się rozjechała M też gdzieś na lofrach więc mam czas na kombinowanie przy tym sprzęcie
moje zakupy z Kościelca

-
- 500p
- Od: 13 lut 2011, o 14:25
Co to za kwiatek na pierwszym zdjęciu?
a boja wiem ma być jakaś malwa wieloletnia ale czy to prawda ?
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Natko, udało mi się jako tako obrobić i piszę. Kurde za tydzień zwala mi się rodzinka i musszę dom odgruzować i naszykować pokój do spania. Na szczęście tylko na weekend, bo wtygodniu pracuję i nie mam jak gości zabawiać. dziś byłam na wsi, synek się wybawił, a teraz padł i śpi jak aniołek
Zakupy zrobiłaś, że cho cho cho
Zakupy zrobiłaś, że cho cho cho
Marzenko jak koni juczny wracałam z Kościelca gdyby finanse pozwalały to pewnie ciężarówką bym przywiozła
, dobrze że ja tak duzo gości nie miewam jestem jedynaczką rodzice się rozwiedli więc i rodziny nie wiele, choć też mi się zapowiedzieli na przyszły tydzień koleżanka z średniej szkoły przyjedzie z chrześniaczką ale to taka osoba , która jak widzi ze mam okna nie pomyte to łapie się za ścierkę i pucuje i opieprza mojego M ze by się wstydził jak nie ma sił w taczkach chodzić to okna by chociaż umył.

- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Dziękuję za podpowiedź o Adrianie toż to u mnie można powiedzieć za płotem jakieś 10 km.Fajne zakupy a to na pierwszym zdjęciu to Malva mauritiana tzw ślaz maurytański bardzo ładny i wytrzymały gajlardie też piękne więc zakupy się udały. 

Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
dziękuje Marysiu czyli wrazie co u Adriana możesz zrobić zakupy dla mnie jak Cie ładnie po proszę?
Czemu w mojej okolicy nie ma żadnych szkółek tylko buraki , pszenica , rzepak i kukurydza do znudzenia

a to znowu mój bałagan, ale tym razem sam się taki zrobił rozsiało się bez mojej zgody
Milin
Czemu w mojej okolicy nie ma żadnych szkółek tylko buraki , pszenica , rzepak i kukurydza do znudzenia

a to znowu mój bałagan, ale tym razem sam się taki zrobił rozsiało się bez mojej zgody
Milin

- manenka71
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
rozsiało sie ale jak kolorowo teraz jest u Ciebie
u mnie tez tylko pola a czasami by sie wyrwało do sklepu popatrzec a moze i kupic jakąś roslinke prawda
u mnie tez tylko pola a czasami by sie wyrwało do sklepu popatrzec a moze i kupic jakąś roslinke prawda
oj prawda Marzenko ja do głupiej Castoramy mam prawie 65km
- manenka71
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ja mam może i bliżej i do liroya i obi i do ogrodniczych ale czas nie pozwala ale wiesz co i boje sie ze za duzo wydam a właśnie co skrzynia w sharanie nam poszła i kosztów naprawy nie znam jeszcze także to bardziej chyba mnie powstrzymuje