baiana bardzo jest podobny do fiołka ponoć, to ta sama rodzina. trzynastka jak Tesia napisała u siebie, ja też idę we wszystko jola1313 a serio, to chyba zasługa nawozu o którym czytałam na FO eva- nie zamierzam go ciąć i zobaczymy co będzie dagg podziel się uwagami na temat ukarzeniania
To ty Kasiu jeszcze trochę miejsca masz I jakie szerokie parapety, tylko pozazdrościć, chociaż u mnie w domu, jak wreszcie doczekam remontu, to będziemy je troche poszerzać, ale i tak nie będą takie szerokie.
Czy na drugim zdjęciu to nagarbia? Mam malutki pędzik w kieliszku i zastanawiam się, czy wypuści korzonki.
Niezły zbiór hoi a i wdziękom fiołków się nie oparłaś Dla mnie też podobają się różne kwiatki i nie wyobrażam sobie monotematycznej kolekcji
Nolinka Zapominasz, że mam kwiaty w ogrodzie na wakacjach Tak nagrabia, Jola mnie takim gigantem uraczyła, ale też ukorzeniałam szczepkę do Karoliny rośnie (na tych białych spodeczkach) Mnie też różne najbardziej naprawdę mamy wiele współnego
adamanna pokażę wam te same parapety za dwa miesiące mam nadzieję, że nie będę musiała wstawiać kwiatów do łóżka
Niunia1981 to nie latarenka, to klatka ze srebrnym ptaszkiem tesia39 nie wyobrażam sobie jednorodnej kolekcji eva- imponująca, to ona może będzie za rok oczywiście jak nie uśmiercę na razie jest tylko liczna trzynastka dzielna dziewczyna jesteś ja na taki widok, to nie wiem komu i co bym zrobiła Karolina__ i oksi już dwa dzidziusie wychodzą z ziemi
A Ty chciałaś oskubać moją keri , .Twoja ładniejsza .
Super masz kolekcję hoi
Piękna fuksja .Czy Ty zapisujesz mi te odmiany,co Ci mówię?To dopisz i ta