Witam wyjątkowo w sobotę, pogoda nam się zapowiada całkiem ładna
Tak się złożyło, że mogę pojechać na działeczkę na cały tydzień. Będę tęsknić za forum i Wami, bo tam nie wiele mogę podziałać z internetem. Ciekawa jestem co mi tam kwitnie i jak sobie radzą różyczki.
Ewciu-majowa, a ja u Ciebie buzię rozdziawiłam i sobie powzdychałam.

Dziękuję, więcej fotek z lata zaraz wstawię.
Aszko, bo widać kolorki ?

cieszę się że tu zaglądasz.
Gosiu07, jak przekwitło, to się zbierze i znowu zakwitnie.

U mnie Cinderella dopiero zaczęła kwitnąć

Oj ?.. jestem bardzo ciekawa jak teraz wygląda.
Aniu-An-ka, żebyś miała co śnić , zaraz wstawię dla Ciebie Aphrodyte. Ja, jak zamkne oczy, to widze Twoja Gardinię.
Moniczko-Soczewka, ogólnie mam dużo kwiatów i co za tym idzie kolorów. Lubię to bardzo.
Gosiu-Margo, hihihi..hi u mnie wstęp wolny?. Przetaczniki podpatrzyłam na forum , teraz mam już na rabatce, szkoda tylko, że szałwia omączna jest jednoroczna.
Magda-Maddy ,
Biały z czerwonym , a dlaczego nie??..

chociaż tam nie ma białych róż. Poza William & Catherine, ale ona nie rośnie przy czerwonych.
W dużym słońcu wiele róż z daleka wygląda jak białe, jednak one mają swoje kolory.
Moniczko-vertigo dziękuję Ci
Aga-Agness, "Najwspanialszy z możliwych lek na stres" - masz rację ja tam świetnie się czuję. U ciebie jest również pięknie, a lilie cymes.
Aniu-sweety, dobrze zrobiłaś, teraz sobie pooglądasz ogrody na forum, a do jesieni plan zakupów będzie gotowy.
Ewciu-gajowa, umknęłaś mi

, Eden Rose88 odezwij się do Gosi - Deidre ona zbiera zamówienie do szkółki francuskiej.
Natomiast te dwie różyczki są śliczne i warto je mieć. Postaram się wkrótce coś więcej o nich napisać.
Wstawię zdjęcia ze słonecznego lata, niech cieszą nasze oczy zanim zobaczymy następne kwiaty.
Aphrodyte dla Ani
Zdjęcia z 4 lipca, upał ponad 34 C w cieniu, nocą przeszła burza, a różyczki .........
Out of Rosenheim
Cesar
Heidi Klum
Lady Emma Hamilton
Chandos Beauty