Niestety nie wiem.Barabella pisze:Piekny ten clematis z lewej..... jak sie nazywa?
Marzenia się spełniają...
Re: Marzenia się spełniają...
Znalazłam etykietkę to Warszawska Nike
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękna krwista dalia ,uwielbiam takie kolory 

- bina12
- 1000p
- Od: 17 mar 2011, o 13:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
- Sosenki4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dalia super, tym bardziej, że żadnej czerwonej u siebie nie mam , sama nie wiem czemu?
Dzięki, ale ten mój "skwerek" jest całkiem niewielki;-) Od wschodniej strony domu mam na niego widok z okna w kuchni. Pomiędzy roślinkami sadzę tulipany i inne wczesne - te najbardziej wyczekiwane;-)bina12 pisze:Fajnie wygląda na Skalniaku ten żwirek , ja nie za bardzo mam miejsce a chętnie zgapilabym od Ciebie takie rozwiązanie
Dziękisagi23 pisze:Masz piękny ogród

Nie wiem czemu;-) Czerwony to dość dominujący kolor trzeba tylko nie przesadzićSosenki4 pisze:Dalia super, tym bardziej, że żadnej czerwonej u siebie nie mam , sama nie wiem czemu?

ale tu ładnie
zazdroszczę tych klematisów, nigdy ich jeszcze nie miałam i bardzo żałuję, bo baaardzo są piękne.
a premiera w ogrodzie, dalia-wspaniała

zazdroszczę tych klematisów, nigdy ich jeszcze nie miałam i bardzo żałuję, bo baaardzo są piękne.
a premiera w ogrodzie, dalia-wspaniała

Zapraszam do mojego małego ogródeczka
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=54292" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=54292" onclick="window.open(this.href);return false;
Śliczny ten Twój ogród, te kompozycje z kamieniami wyglądają bajecznie. Powiedz mi, czy to niebieskie na którymś zdjęciu to może przetacznik? Bo podobnie wyglądają też niektóre szałwie i nie mam pewności. A też bardzo mi się roślinka podoba. I liliowce masz piękne. A lilia takiego morelowego koloru to w ogóle cudo, pierwszy raz widzę taką.