Piękne zdjęcia, ale będę miała kolorowe sny.

Moniko, siedziałam nad tymi kilkoma zdjęciami ponad 1,5 godziny i już myślałam aby zrezygnować.Monika76 pisze:Warto czekać do wieczora Gabrysiu, oj warto... :P
Piękna kępka kamasji
Witam Pawle!Pawel91 pisze:Witam Gabrysiu![]()
Widzę, że w twoim ogródku kwiatki nie odpoczywają, szczególnie tulipany - moje ulubione kwiaty.
Wiolu, w moim ogrodzie teraz będzie mniej kwitnących kwiatów.tulipanka pisze:Bardzo piękna jest ta kamasjaDopisuję ją do listy moich chciejstw
![]()
Pełne tulipany wyglądają jak piwonie- przepięknie wyglądają.
Jestem zachwycona Gabrysiu twoim ogrodem i zdjęciami. Ale o tym to już chyba wiesz
Moniko, bo one tak wyglądają.rogalm1 pisze:Ja byłam pewna, że jesteś pierwsza osobą na forum, której zakwitły piwonie!tulipanka pisze: Pełne tulipany wyglądają jak piwonie- przepięknie wyglądają.
Witam nowego gościa !judysia21 pisze:Pięknie Ci wszystko zakwitło a piwonie cudowne ;:94
Karolku, i cóż ja mam Ci powiedzieć ?k-c pisze:Gabrysiu Gabrysiu ...... jak zwykle zachwycasz pięknem u urodą kwiatów
Bożenko spróbuję Ci pozbierać nasionka, ale nie wiem czy nie lepiej od razu sadzoneczkę ?bona pisze:wreszcie doczekałam się kwitnącej kamasji,cudna jest!!!
Gabrysiu biała kokoryczka tez sliczna-moze jakieś nasionka z niej pozbierasz![]()
wielosił też wspaniały,niedawno sobie zasiałam,zobaczymu jak mi pójdzie z nasionkami...
Ewuniu, dziękuję Ci !Daisy pisze:Gabrysiu! Twoje rośliny i zdjęcia są FANTASTYCZNE!![]()
![]()
Raczek pisze:Gabrysiu ile ty właściwie masz bodziszków?
Widzę zdjęcia coraz to nowych.
Niektóre roślinki widzę pierwszy raz.
Zaciekawiła mnie kamasja,wczoraj znalazłam u siebie w ogrodzie podobną roslinę.
Dostałam ją w 2006 roku od sąsiadki,ale w zeszłym roku nie kwitła.
Moja jest innego koloru,jest biała.
Teraz jestem w pracy,ale zerknij proszę wieczorkiem do mnie,wstawię zdjęcia.
RoksiSK pisze:Śliczne kwiaty. A obrabianie zdjęćJestem pod wrażeniem
![]()
Ostatnio jestem amatorką tulipanów, a te gatunku u Ciebie po prostu mnie urzekły... kończę pisać i wracam do oglądanie Twoim zdjęć![]()
![]()