Majeczko piękne deszczowe fotki.
Na mojej działce jak pada, to mi się serce raduje, gdyż na piaskach deszczu nigdy za wiele.
W upały woda ledwie się sączyła i kilka godzin musiałam zmarnować na podlewanie.
Róża Pirouette przecudna.
Dziewczyny kochane dziękuje że pamiętacie o mnie ja w sierpniu miałam wesele więc mnie nie było ani czasu za bardzo nie mogłam znaleźć aby być z wami a teraz córka przyniosła jakiegoś wirusa dostałam zapalenie oskrzeli aż się dusze a nic mi nie przechodzi masakra mam zastrzyki i żyję nadzieją że będzie lepiej choć na razie mimo leków wykrztuśnych nic mi nie przechodzi a może macie jakiś sposób na męczący kaszel Pozdrawiam was cieplutko i mam nadzieję że wkrótce zrobię jakieś fotki
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..." Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
Ja mam, ale trochę za późno na przyżądzenie mikstury. Ja zbieram wiosną młode przyrosty sosnowe. Zasypuję cukrem, potem po kilku tygodniach przecedzam i mikstura gotowa. rewelacyjna na taki kaszel.
Moje dziecko tym najszybciej zawsze wyleczę.
A syropu z cebuli próbowałaś? http://ekotarg.pl/artykul/syrop_z_cebul ... malucha,29
Gosiu Ewuniu znam syropek dzieciom go robiłam czosnek też do tego syropu dodawałam w tej chwili jestem po zastrzykach ale nadal mam antybiotyk pocę się nawet siedząc więc do mojego ogrodu tak wnet nie wejdę patrzę tylko przez okno może jutro uda mi się trochę zdjęć chociaż zrobić Pozdrawiam was gorąco
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..." Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam