Witam wszystkich po długiej nieobecności ale tak to jest jak sie pracuje w branży ogrodniczej szczegolnie w zezonie czasu brak na wszystko, ale naszczescie czasu wiecej i moge nadrobić zaległości na początek kilka odsłon ogrodu w pełni lata
Pogoda niczego sobie, masz rację, ale spraw trochę, no i spotkanie mam poźniej, ale jutro będę od ranca a jakie roślinki ? :* mam nadzieje ze uda mi sie wkleic troche zdjęć i komputer sie opamieta już 3 razy mi zawiasy zrobił hahahahah
No nie wiem jakie rośliny ...myślałam że coś kupiłaś
Ja dzisiaj w ogródeczku taki niedopieszczony ...a działeczka prawie wymuskana ...
Spoko działka nie zając nie ucieknie ...odpoczywaj i nabieraj sił ...miłego i dawaj kolejna porcję zdjęć .
Witam ,Dziekuje za odwiedzinki, bardzo Piekne róże , u mnie po zimie kilka padło,mam zamiar dokupic kilka ale pachnących ,mam zamiar teraz kupowac tylko rosliny jadalne ,Pozdrawiam Cieplutko
Ryśku- dziękuje za odwiedzinki, co do róż to ta zima dała im popalić też mi 2 wypadły, mimo,że były mega zabezpieczone, ale takie to już życie roślin, a co do roślinek jadalnych znowu zaszalałam i kupiłam sobie liścia laurowego hahaha Pozdrawiam ciepło daiment- dziękuję za odwiedzinki, i zapraszam oczywiście do mnie zawsze, ja zaraz też pobuszuje po twoim diamentowym ogrodzie, pozdrawiam
Ostatnia moja szalona rewolucja, przebudowa skalniaka nr 2 przed w trakcie po