Witaj
Fantastyczne Masz Fuksje, co za kolory gdzie Ty to wszystko zimujesz?
Nawet nie wiedziałam że jest tyle kolorów Liliowców, pięknie się prezentują.
Hoje super
Niunia1981 dostaniesz, tylko notuj, co chcesz Nolinka ja mam identyczne wspomnienia z dzieciństwa tylko z ogródka babci i dlatego właśnie kupiłam tą lilię a karmię fuksje nawozem z netu naprzemiennie z NKP 20-20-20 Stokrotkania, Oksi tesia39, jola1313, kalatea jest super Jola a Ty bądź grzeczna, bo Ci kwiatek nie urośnie eva- witam i dziękuję za komplementy zapraszam częściej. Fuksje zimują w piwnicy z innymi kwiatkami
Dziś wywalczyłam na poczcie trzy paczki
to tylko ułamek
dostałam też paczysko od Nolinki i hoye od Toski ale to innym razem
Ten trzeci sukulencik wygląda jak zielone jabłuszko nacięte nożem . Skąd ty bierzesz takie wyjątkowe "cudaki" Napatrzeć się nie można i nadziwić, że takie roślinki w ogóle istnieją Super.
Ciekawie prezentują się te Sukulenty, ale ja niestety nie znam się na nich zupełnie
Jeśli Mogłabyś powiedzieć mi coś więcej na temat zimowania Fuksji.
Pytam bo mam problem co roku z moimi. Do tej pory trzymałam je w domu na oknie, ale od wiosny znacznie urosły,
i nie mam pojęcia gdzie je przechować zimą. Szkoda mi je zmarnować.
Aga właśnie byłam u Ciebie i czytałam dyskusję o M ja tam też nie narzekam, trochę grymasi ale dziś dumny wrócił z pracy, bo kolegom opowiadał o kwiatkach i chodził MMS wysyłał i wypytywał o nazwy a hojozę to ja już mam w stopniu zaawansowanym
No i proszę Jest kolejna do kolekcji i to jaka cudna .Ja w zeszłym tygodniu chyba eskimoskę dostałam.Do dzisiaj dzień w dzień do niej zaglądam , bo nie mogę się nią nacieszyć , taka jest cudna Kochana , to jaka następna na liście ?