Edyta1 pisze:Margo2 pisze:Aguś, niestety to zdjęcia archiwalne.
Nie nadążam z wklejaniem. I tak pomijam dużo. Bedzie na zimę.
Masz rację, tak można czuć się dobrze chyba tylko z osobami, które dzielą z Tobą tą samą pasję. Chociaż ja twierdze, że ogrodnicy są lepszymi ludźmi, bo wszelkie emocje rozładowują w ogordzie
A poza tym, pokazują, że są w stanie kochać coś żywego

.
Np. koty, psy?
Aga, m. chyba nie wszystko powinien czytać
Mój na pewno.
Ewa, dlatego tyle odmian w naszych ogrodach. Ale ostatnio rozmawiałysmy z Aguniadą na temat róż, na które nie trzeba patrzeć leżąc na ziemi. Chyba ma rację, że najlepsze są róże wyprostowane. Bo co z tego, że róża ma piekny układ płatków, kiedy żeby ją zobaczyć trzeba podnosic palcami.
Prawda, że to lepszy układ, niż Jan Paweł? Do GF potrzebny jest kontrast
Elu, musze go zdobyć. I chyba będzie wiosenne powojnikowe zamówienie, bo znalazłam jeszcze kilka miejsc do posadzenia powojników
Ja tez nie mogę sie oprzeć i nie obrywam paków. Przy Geoffie nastąpiło to samoczynnie. Po prostu ich nie wytworzył.
Kasiu, Isia już napisała, że do Płocka nie przez W-wę. Płock jest bliżej. Mój m. jeździ niemal co 2 tygodnie do Poznania. Droga nie jest zła.
Kasiu, nie martw się tym pączkiem. W sumi dobrze się stało. Pozwoliłas rózyczce wzmocnić się. Ja tak nie robie tylko dlatego, że nie moge doczekac sie kwiatów. A kompozycje, przyjda same z czasem. Jak nagormadzisz więcej roślinek jakoś same wyjdą.
Myślę, że okazji do spotkania nie zabraknie.
Gosia, chyba masz rację. Gośki już tak mają. Chociaż Mazowieckie nie jest tak zorganizowane jak Lubelskie. Gdybym miała więcej czasu na pewno spotykałabym się częsciej, ale na razie mam bardzo napięty harmonogram.
O rany, ostatnio naprawdę nie mam na nic czasu. Ciągle jakies spotkania. W ogrodzie to nie pamiętam kiedy pracowałam. Nawet dzisiaj drzwi się nie zamykały. Jedni wychodzili, drudzy przychodzili. Czekam na weekend. Pierwszy od 2 miesięcy, na który nic nie planuję, ale na dzisiaj tez nic nie planowałam.
Ale przynajmniej pogadałam sobie troszeczkę o ogródku, bo jedna z osób, które mnie odwiedziły zakłada będzie ogródek.
A teraz ciąg dalszy zaległych fotek