Moi zieloni współmieszkańcy - AlfaXIII

Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
Moje dzisiejsze łupy :P

fuksja zwisająca, niecierpek i.... storczyk
(kobita na placu mówi, że ma jeszcze 4 takie)
Tak się kończy wyjście po żurek na plac
Później zwizytowaliśmy mój ulubiony ogródek. Piwko w pełnym słonku... mniam
(zdjęcia za chwilkę)
Ps. Żurek jakimś cudem kupiłam ;)

fuksja zwisająca, niecierpek i.... storczyk

Tak się kończy wyjście po żurek na plac

Później zwizytowaliśmy mój ulubiony ogródek. Piwko w pełnym słonku... mniam

Ps. Żurek jakimś cudem kupiłam ;)
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
Aga... trzykrotka biała wyrasta na pędach pasiastych. Wedle mnie to kwestia ilości światła bo na zimę białe zamiera.

Na pierwszym zdjęciu już wybarwiony przyrost a na drugim pęd na którym rośnie. Jak widać jest na pasiastym. W zeszłym roku usiłowałam rozsadzić kolorami. Guzik... ona się barwi tak jak chce

Na pierwszym zdjęciu już wybarwiony przyrost a na drugim pęd na którym rośnie. Jak widać jest na pasiastym. W zeszłym roku usiłowałam rozsadzić kolorami. Guzik... ona się barwi tak jak chce

- miluck
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 lut 2008, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Alfo Masz wspaniałe serduszko ,ale to, że nie mam jakiejś roślinki, to nie znaczy ,że muszę ją mieć. Tutaj wszyscy są bardzo szczerzy i pewnie po nie długim czasie, roślin by mieszkało w moim domu tyle,że miejsca dla nas by nie starczyło.
Nowe nabytki dobieram już rzadziej i bardziej rozważnie , ale za to cieszę oczy u innych.
Tak jak u Ciebie.Znowu nakupiłaś śliczności, fuksję i niecierpki o storczyku nie wspomnę.
Cudne!
A tak w ogóle to bardzo lubię żurek taki pachnący z koperkiem.
Pozdrawiam
Jagoda :P
Nowe nabytki dobieram już rzadziej i bardziej rozważnie , ale za to cieszę oczy u innych.
Tak jak u Ciebie.Znowu nakupiłaś śliczności, fuksję i niecierpki o storczyku nie wspomnę.
Cudne!
A tak w ogóle to bardzo lubię żurek taki pachnący z koperkiem.
Pozdrawiam
Jagoda :P
Anoli... z białą, jak pisałam, to problem ale, pasiastą służę. Swoją przytargałam w zeszłym roku i rośnie jak szalona
Byle światło miała.
Basiu... następnym razem może poszalejemy razem?
Łeb uciąć i przestanie pękać ;)
Judysia... Żurek to ja często gotuję. I bardzo mnie dzisiaj zmartwiło "placowe info". Nie wolno sprzedawać żurku robionego w domu
Ten sanepid powariował do reszty... na tym żurku żyję ładnych parę latek i to nieźle
Przyjdzie kupować spod lady 8)
Miluck... na żurek zapraszam. Taki prawdziwy na białej kiełbasie
Effa... no nie ma bo mnie znowu tam wywlekli
Teraz dopiero siadam i pościągam fotki.

Basiu... następnym razem może poszalejemy razem?

Judysia... Żurek to ja często gotuję. I bardzo mnie dzisiaj zmartwiło "placowe info". Nie wolno sprzedawać żurku robionego w domu

Miluck... na żurek zapraszam. Taki prawdziwy na białej kiełbasie

Effa... no nie ma bo mnie znowu tam wywlekli

No! Zmogłam fotosika 
Effa obiecane fotki
W takie miejsce chadzam sobie na piwko
Chyba nie ma się co dziwić, że taka oaza ciszy i spokoju w centrum miasta nastraja by przysiąść pod kasztanem i chlapnąć małe co nie co 

A wróble cukier podjadają nie zważając na nikogo

Miluck... żurek jak żurek ale ciasto rabarbarowe mi stygnie w piecu ;)

Effa obiecane fotki

W takie miejsce chadzam sobie na piwko

A wróble cukier podjadają nie zważając na nikogo

Miluck... żurek jak żurek ale ciasto rabarbarowe mi stygnie w piecu ;)
- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
no to podobnie jak ta co u Kari była, tylko tamta na fioletowo różowo niektóre listki wybarwiałaAlfaXIII pisze:Aga... trzykrotka biała wyrasta na pędach pasiastych. Wedle mnie to kwestia ilości światła bo na zimę białe zamiera.
![]()
ale ta widze ma inne paski
bo jest jeszcze taka do pasiatki podobna ale mna na każdym listku regularne białe paseczki