milkicja - przepiękne okazy! I przepiękne zdjęcia robisz
drozd - u Ciebie porządek i różnorodność, że aż dech zapiera... Cudownie! Uczyć się trzeba od Ciebie ogrodnictwa!
Adrian89 - niespotykany odcień różu w Twoim "Down Pink" - piękny kwiat!
Iwona- właśnie sobie przypomniałam, że jak byłam jeszcze w podstawówce to ktoś ze znajomych rodziców przywiózł mi z zagranicy taką teczkę tekturową na gumkę, ale ta teczka była niezwykła - po na niej było zdjęcie właśnie takiego "soczystego" kwiata kanny jak ten u Ciebie! Pamiętam ten kolor do dziś (ale wtedy nie miałam pojęcia, że to kanny...) Cudny!
Keetee - jeśli na tym forum są konkursy na najpiękniejsze zdjęcia roślin i kwiatów - to ja zgłaszam Twoją kandydaturę tym zdjęciem z liśćmi, z których wyłaniają się pączki... Niesamowite!!!
pull - nie ukrywam, że zazdroszczę Ci takich pięknych okazów! Ale bez zawiści - niech cieszą Twoje oczy i oczy wszystkich, którzy mają szansę je zobaczyć! pozdrawiam!
Moje kanny zostały strasznie zmaltretowane przez ostatnie wiatry... Ale tego się spodziewałam sadząc je - muszą dać radę, dlatego posadziłam je w skupisku, dosyć blisko siebie. Zaglądałam "do środka" każdej mojej kanny, ale pączków póki co nie widać... Tak jak ktoś już wspomniał - pewnie za mało słońca... Przez ostatni tydzień lało prawie non-stop... Życzę więc wszystkim dużo słońca!
Pozdrawiam!
Gosia ziemia_120