Działeczka Ewy W część 2
Re: Działeczka Ewy W część 2
Ewciu- gdzie się podziewasz?Koncert jeszcze odsypiasz 

Ewuniu, cudeńka pokazujesz, a dalia na tym obrazku http://images47.fotosik.pl/1446/3c61ab8d97d115bemed.jpg przeurocza

Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
No nie
ile Ty tych cudowności jeszcze posiadasz?
Normalnie wpadam w kompleksy 

- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Piękne te dwie ostatnie lilie nad daliami!
- wiewioreczka
- 500p
- Od: 11 maja 2012, o 23:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewo wpadłam zobaczyć jakie to piękne ogrody są w Rybniku... Fajnie jakbyś się też wybrała na wystawę
Szalejesz różami.... które kocham, ale zaczynam dopiero z nimi... . Borówek mam kilka odmian i zgadzam się, że Patriot.. u mnie najmniejszy krzaczek... kupiłam takiego lipiliputa na jesieni 2011... ma najwcześniej owoce
Będę zaglądać

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Śliczny ten liliowiec czerwony. I lilie piękne widzę. A tak narzekałaś, ze mało masz roslin 
Ewuś, a co to za ciekawa róża? ...

Ewuś, a co to za ciekawa róża? ...

-
- Od: 11 cze 2011, o 19:53
Coś w tym jest, dodtałam w tym roku od Tesciowej lilie. Są piękne, ale żadna nie pokryła się z tymi na zdjeciach z opakowania.ewa w pisze: ten żółty liliowiec miał być pełnym bladożółtym liliowcem (...)
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewciu przecież masz świetne kwiaty a dalie ech ...wspaniałe
Anetko mój Patriot ma juz 3 lata a teraz już prawie cały zjedzony
Izuniu w porównaniu z wieloletnimi ogrodami i oczywiście Twoim moje roślinki to około 5% - do nadrobienia w przyszłych latach. Ta róża to nostalgia, która codziennie zaskakuje mnie innym nasileniem kolorów.
Aniu to nie pierwszy raz, że zamawiane nie są tymi które chciałam. Zamienniki przeważnie żółte nawet zamówiona jeżówka też jakiś wielgachny żółty gęsipępek tak więc mam ogród opanowany przez niezamawiane żółtki
Ochłodziło się więc może to lenistwo ogrodowe minęło, jadę i przekonam się co dzisiaj zdziałam. Pewnie nie przerzucę 16 ton żwirku jak Kornelka ale coś przecież zrobię...tak myślę
Anetko mój Patriot ma juz 3 lata a teraz już prawie cały zjedzony

Izuniu w porównaniu z wieloletnimi ogrodami i oczywiście Twoim moje roślinki to około 5% - do nadrobienia w przyszłych latach. Ta róża to nostalgia, która codziennie zaskakuje mnie innym nasileniem kolorów.
Aniu to nie pierwszy raz, że zamawiane nie są tymi które chciałam. Zamienniki przeważnie żółte nawet zamówiona jeżówka też jakiś wielgachny żółty gęsipępek tak więc mam ogród opanowany przez niezamawiane żółtki

Ochłodziło się więc może to lenistwo ogrodowe minęło, jadę i przekonam się co dzisiaj zdziałam. Pewnie nie przerzucę 16 ton żwirku jak Kornelka ale coś przecież zrobię...tak myślę

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Ostatnio ochłodziło się znacznie, wczoraj nosiłam sweter, żeby nie zmarznąć. Upał zniknął, może wróci normalne ciepło
Pomyłki są chyba nieuniknione, kiedy kupuje się rośliny w postaci cebul czy sadzonek. Trudno

Pomyłki są chyba nieuniknione, kiedy kupuje się rośliny w postaci cebul czy sadzonek. Trudno

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu niestety ta różyczka na zdjęciu padła i nie wiem dlaczego. Julko ja prawdopodobnie pójde po kościele czyli ok. 10.oo
no to daj cynk...do kościoła to mi nie po drodze
,ale mogę dobiec na wystawę