Witam w ogrodzie u Aguniady cz.8
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz.8
Dzięki kochane! Greebo ładnie zniósł znieczulenie, ale na zdjęciach nic konkretnego nie wyszło, co tłumaczyłoby jego furczenie przy oddychaniu i wydzielinę z oka... Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu czeka go endoskopia górnych dróg oddechowych, ponieważ pani doktor podejrzewa polipy w nosie. Teraz został w domu z córką i chybocze się na nóżkach... od razu mi się chce płakać! 

- Sosenki4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Trzymaj się dzielnie, może nie będzie aż tak źle. Ja miałam tak z Azją, że podejrzewaliśmy ropomacicze, bo piła jak smok i chuda była. A ona miała wyniki jak szczeniak takie dobre mimo swoich 10-ciu lat. Tylko karmę jej zmieniłam z tej dla seniorów na taką dla psów aktywnych, bo ona przecież lata jak szalona, ganek- brama, brama-ganek i tak za każdym rowerzystą, pieszym i w ogóle.
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Aga będzie dobrze 

Aguś dopiero doczytałam. Trzymam kciuki, żeby Greebo nic poważnego nie było. Jeżeli ma coś oczami to mogę polecić genialnego okulistę. Kurczę, dlaczego zwierzaki nie mogą mówić.
- Nutka81
- 1000p
- Od: 13 maja 2010, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguś, wszystko będzie dobrze. Jeśli o okulistę chodzi, to ten który operował Nutkę jest rewelacyjny i również z czystym sumieniem mogę polecić jego klinikę. Jak coś to prześle ci na PW link do jego strony. Greebo na pewno wyzdrowieje szybko, zobaczysz.
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka 
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<

Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tulaski - tak dla Ciebie , jak i dla Greebo
...nie martw się , będzie dobrze , bo musi
. Może ma coś z zatokami ...co świadczyło by o wydzielinie z oka , ale to jest system naczyń połączonych ; nos, gardło , oczy i uszy .
Ważne , że ma dobrą opiekę i to jest istotne , bo przecież Ty podchodzisz do wszystkiego z
.

Ważne , że ma dobrą opiekę i to jest istotne , bo przecież Ty podchodzisz do wszystkiego z

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
-
- Od: 24 sty 2011, o 16:47
Witaj Aguniu!
Ostatnio, kilka razy wchodziłem na Twój wątek aby podziwiać Wasze włości.Skłoniło mnie do tego zarówno to,że umiesz pokazać piękno swego ogrodu ale również fotka na której jesteś z małżonkiem na forumowym spotkaniu Waszego regionu.
Pozdrowienia Edward
Ostatnio, kilka razy wchodziłem na Twój wątek aby podziwiać Wasze włości.Skłoniło mnie do tego zarówno to,że umiesz pokazać piękno swego ogrodu ale również fotka na której jesteś z małżonkiem na forumowym spotkaniu Waszego regionu.
Pozdrowienia Edward

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Agus głaski dla futerka
bedzie dobrze
Nie mów ,że przytaszczyłas kolejne różane cuda ...ja nie mam takiego fajnego sklepu pod nosem
tych Austinek to ci zazdroszczę 

Nie mów ,że przytaszczyłas kolejne różane cuda ...ja nie mam takiego fajnego sklepu pod nosem

-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Też wywaliłam dwie wierzby, ale teraz wiem, że krótkowieczne i już nie będę kupować
W końcu niech wnuki coś po mnie odziedziczą
Aguś będzie dobrze...musi być dobrze
każdy z nas ma chwilę słabości, więc dlaczego nie kociambry 

W końcu niech wnuki coś po mnie odziedziczą

Aguś będzie dobrze...musi być dobrze

-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj, biedne są po narkozie te nasze zwierzaczki, takie bezradne... 

Gosiu, Iwonko, Doris, Edwardzie, Jagódko, Nutko, Beatko, Aguś, Marzko - dziękuję Wam wszystkim za odwiedziny, wsparcie dla kociambra i jego pani-mamusi ;-) Greebo chodził pijany dość długo, ale teraz już skacze, dokazuje, łasi się - czyli jest sobą
Jutro idziemy na zastrzyk, a za tydzień na endoskopię (znowu znieczulenie)... Macie rację - zwierzęta w chorobie, czy po narkozie, są takie biedne, bezbronne
Z innej beczki, byłam dziś we Floriall, ale Wollerton Old Hall nie odebralam... krzaczki - oryginalne austinki - co prawda były w miarę okazałe, ale na liściach miały ciemne plamy, a kwiaty takie sobie (bardzo delikatne, z przewieszonymi główkami)... Zdecydowałam, po konsultacjach z Beatką
, że stówka za tę różę to zbyt dużo... właściciel co prawda tłumaczył, że to nie plamistość, tylko trudy podróży, ale jakoś mam wątpliwości. Mimo swojego różanego narwania, czasem mam przebłyski, że warto szanować własny portfel. No i to by było na tyle 
Dobrej nocy wszystkim!

Z innej beczki, byłam dziś we Floriall, ale Wollerton Old Hall nie odebralam... krzaczki - oryginalne austinki - co prawda były w miarę okazałe, ale na liściach miały ciemne plamy, a kwiaty takie sobie (bardzo delikatne, z przewieszonymi główkami)... Zdecydowałam, po konsultacjach z Beatką

Dobrej nocy wszystkim!
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
Aguś, pokazałam tę hortensje, zerkniesz?
Już lecę, Gosiu 

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Stówka za roślinę z plamkami? Przesada.
Dobrze, że kot jest już sobą
Dziś w ogóle był koci dzień. Dzikot biegał za mną przez pół dnia-gdzie ja, tam on. I to jeszcze na wyścigi. Łasica pielić nie dała, tylko wciskała pyszczek do głasków. Reszta kotów, jak zwykle, była ozdobna 
Dobrze, że kot jest już sobą

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
hm ...przylaciałam foty ogladać....mysle ,ze to dobra decyzja...skoro coś jest na rzeczy powinna byc przeceniona ...ale róża cudna to fakt