Mój Raj
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój Raj
Witam Cię sąsiadko mieszkasz ode mnie rzut beretem,dziękuję za odwiedziny i zaraz zawitam do ciebie
- gracha
- 1000p
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Czyściutko, równiutko i pomidorki z chwilę będą
, a ja wróciłam z pracy, poszłam na działeczkę i nie wiem w co ręce wsadzić, jak słonko nie zaświeci w najbliższym czasie to zarosnę na amen 

- gracha
- 1000p
Ja też byłam dzisiaj w pracy do 16:00 ,też bym coś porobiła w ogródku ale za mokro,maliny czekają na oberwanie ,jeszcze trochę i oblecą
- gracha
- 1000p
- Marzena62
- 500p
- Od: 13 lip 2012, o 22:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam, widzę pomidorki na gruncie, czy jeszcze zdrowe po tych deszczach? Moje zaczynają mieć ciemne plamy
Pozdrawiam Marzena
Pozdrawiam Marzena
Irysy i inne moje kwiatki -
z pozdrowieniem - Marzena
z pozdrowieniem - Marzena
- gracha
- 1000p
Marzenko pomidorki mamy pod folią ,w gruncie mamy jeden krzaczek koktajlowych ,na razie trzyma się dobrze. 

- gracha
- 1000p
Mam pytanie co mam zrobić ,żeby moje podpisy pod moimi postami wprowadzały do mojego wątku .
- mieciak49
- 1000p
- Od: 13 paź 2010, o 18:01
Grażynko-chyba tak masz na imię,witam na Twojej działeczce,musiałam Cię trochę poszukać,najlepiej zrób sobie swój podpis aktywny,wtedy jednym kliknięciem będziemy na Twojej działeczce.
Bardzo ładnie masz ,wszędzie uporządkowane,roślinki rosną grzecznie i jakie dorodne,na pewno masz już doświadczenie z ogrodem,ja mam już długo działkę ale nie potrafię tak czyściutko jej prowadzić,zawsze chwasty wygrywają, ale ogólnie nie przeszkadzają mi w relaksie na działce,a o to głównie chodzi.Bardzo podoba mi się Twoja rozkwitająca różyczka,ja też w tym roku mam dużo nowo zakupionych róż i każdy nowy kwiatek cieszy mnie jak dziecko,będę zaglądała do Ciebie,bo widzę że masz też hostę,a to moje ulubione
Bardzo ładnie masz ,wszędzie uporządkowane,roślinki rosną grzecznie i jakie dorodne,na pewno masz już doświadczenie z ogrodem,ja mam już długo działkę ale nie potrafię tak czyściutko jej prowadzić,zawsze chwasty wygrywają, ale ogólnie nie przeszkadzają mi w relaksie na działce,a o to głównie chodzi.Bardzo podoba mi się Twoja rozkwitająca różyczka,ja też w tym roku mam dużo nowo zakupionych róż i każdy nowy kwiatek cieszy mnie jak dziecko,będę zaglądała do Ciebie,bo widzę że masz też hostę,a to moje ulubione
- mieciak49
- 1000p
Musisz wejść na głównej stronie w Pierwsze Kroki Na Forum,Informatory,Tutoriale i tam Pomoc techniczna forum-podpowiedzi i linki,przeczytaj sobie o podpisie,tam dosyć przystępnie jest to opisane-pytanie o link w stopce
- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale ładnie-witaj
-no i znowu te cudne płociki z wikliny 

- gracha
- 1000p
- mieciak49
- 1000p
Grażynko-do tego podpisu to musisz chyba skopiować napis z górnego paska ale z twojej pierwszej strony wątku,do niego dopisać Mój Raj,dać odpowiednie nawiasy i wtedy wkleić w swoim profilu tam,gdzie jest miejsce na podpis.Wtedy będziesz miała aktywny podpis Mój Raj,teraz jak klikam to wchodzę na 4 stronę,musisz sobie na spokojnie tam poczytać.
Nasturcje masz piękne,też je pamiętam z dzieciństwa i ten charakterystyczny zapach
Nasturcje masz piękne,też je pamiętam z dzieciństwa i ten charakterystyczny zapach