Witajcie w mojej 'bajce"..dopiero się pisze :) prawie lato..

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej 'bajce"..dopiero się pisze :) prawie lato..

Post »

;:3

Proszę, nie dobijajcie mnie sąsiadami... To nie o to nawet chodzi, że są jacyś nieużyci. Od białego rana leje się wóda. Skąd biorą kasę, nie wiem. Jeden czasami u nas popracuje, strach patrzeć. Próbowałam mu pomóc, trochę lekarstw, nic z tego. Ani dowodu osobistego, ani ubezpieczenia, prąd odcięty, woda też. Jeden wielki obłęd. Przepraszam Dorotko, że Ci spaskudziłam wątek tą wstawką.
Już mi lepiej.
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

A gdzie fotka tego floksa od sąsiadki ;:224 ? Keetee okazało się, że mam już pasiastego, zakupiony wg zdjęcia biały z różowym środkiem okazał się pomyłką/niespodzianką ;:215
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dorotko, piekne to ujęcie drugie od końca. Tajemnicza mgła spowija ogród. Jak nie z tego świata :D
Awatar użytkownika
atena40
500p
500p
Od: 3 lut 2010, o 18:21

Post »

Dorotko, u Ciebie jak zawsze bajkowo i uroczo. Podoba mi się sposób, w jaki fotografujesz swój ogród ;:138 ;:138 ;:138
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Kochane dziewczyny ;:4
Łeb mi dzisiaj pęka normalnie , kawa nie pomaga musze sobie cos zapodac ...idę zaraz bo Tour de Pologne dzisiaj śmiga koło nas ...ide to bziuuuuum zobaczyć.... :;230 tyle przygptowań a to jeden bzyk i ni ma :;230 ale trzeba chłopakom pokibicowac ;:333 tym bardzoiej ,ze to parę kroków ode mnie :uszy
Jula u mnie popaduje ale taki kapusniaczek tylko od czasu do czasu ;:173 fajnie jest ...oby tylko pod beretem przestało mi ;:14 :roll:
Eluś ....wiem te moje fotki nie sa jakies tam perfetto...ale ja własnie lubie takie klimaciki ....a Ty chyba tez ;:196 Musze zaczac robic zdjecia po południu....podobaja mi sie te gry swiateł....wtedy ogród zupełnie inny ;:108 Co do kosmosów , to koniecznie musze na przyszły sezon kupic pełny ...to cudo jest ;:167
Helenko...nie zazrdoszczę...ja też mam takich sasiadów dwóch....co za kołnierz nie wylewaja i jeden ma juz twarz fioletową ;:202 bardzo serdeczni ludzie ...ale cóz jak żal patrzec jak zycie z nich ucieka ....ale moze sie zmienia , zawsze jest taka szansa...tym bardziej ,ze pomocna dłoń we mnie maja , w Tobie widze tez ;:4 a to jest bardzo duzo ....
Madzia pyknę tego floksa jutro ....bo zanoszę kociaka sąsiadce ...to obfocę ,jeden jest różowy na jasno obrzezony i ma ogromne kwiaty a drugi jest fioletowy ale taki aż oczobijny....fajny , i ma bordowe pędy ;:333 Z tym pasiakiem to sie fajnie składa ,bo mi zmarniała sadzonka , dostaniesz inne , takie jakich nie masz ;:196
Wandziu Ty romantyczna duszyczko ;:196 ciesze się ,ze podoba Ci sie to co mi ;:4
Anetko ,poranne fotki ze złapanym promyczkiem to taki mój konik ;:124 Ciesze się ,ze Ci sie podobaja ;:196 jak dorwe jakis porzadny aparat to jakies ładne fotki moze pyknę w końcu....te sa telefonowe :roll: Juz dawno nie byłam u Ciebie ....pózniej zajrzę ....
Lecę na kolarzy...bo mi uciekną
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No migły mi te chłopaki jak szczała...nie zdazyłam im fotki pyknąć dla Was ;:145
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Doris, bo kolarze z zasady przemykają migiem ;-))
Chciałabym, żeby jutro była ładna pogoda - już tęsknię za upałami :roll: Prawie wszystkie róże po deszczach już zgubiły kwiaty, buu.
Jak głowa?
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś musiałam się ratować prochami...kawa nie dała rady...ale spać mi sie chce niemożebnie .... ;:219 Słoneczko to chyba nam nie bedzie za mocno przygrzewać przez kilka nastepnych dni...tak cos paplali w telewizorni , ale zobaczymy :roll:
Aha Ty jakies cudeńko miałas Austinowskie przytargac ...lece do Ciebie looknac czy pochwaliłas się Ty szczesciaro :wit
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Ano widzisz, szybko jechali chłopaki. Mnie zdążyłabyś całą sesję zrobić, zanim bym ruszyła z miejsca :lol:
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

oj tam oj tam...oni tez wolno ruszają...tu w pędzie byli i z górki mieli ;:173 potrenujemy i też będziemy Helenko śmigać jak te pędziwiatry...a co :uszy
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzień doberek wszystkim ;:196
U mnie wyszło słoneczko, zapowiada się fajny dzień ,postanowiłam sie dzisiaj rozprawić z chwaściorami i skosić mój pseudo trawnik :uszy
Zakwitła mi jedna lilia z tych wielgachnych , ładna jest ;:173 zaraz wsadzę foto jakies z rana ;:108
Miłego Weekenda kochani ;:333
Awatar użytkownika
hala67
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2011, o 22:12

Post »

U mnie pochmurno, ale ciepło. Jadę na grzyby. W "moim" lesie zaczyna się wysyp kurek.
Twoje zdjęcia o poranku są bajkowe ;:333
Pozdrawiam Hala
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Halinko ;:196 oooo na grzybki , to zycze udanego grzybobrania , zjadłabym sosik z grzybków , mniam mniam ..... :uszy

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

nowy koleusik od sasiadeczki mojej :uszy

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
marika2006
200p
200p
Od: 24 kwie 2012, o 09:37
Kontakt:

Post »

Fantastyczny kolor floksów. I jakie bogactwo roślin :)
Pozdrawiam cieplutko i kolorowo :)
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55916" onclick="window.open(this.href);return false;
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marika ;:4 z moich ukochanych Bieszczad sie odzywasz....matko do końca zycia zapamietamn obóz w Sanoku ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”