Moje spełnione marzenie Małgocha1960
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960
Przy takim towarzystwie to słońce z ciekawości wystawi nosa zza chmur zobaczyć co nam tak wesoło 

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Dziewczyny,oby to sie sprawdziło.Pisałam już Monice,nie musi byc upału,ale żeby nie padało,bo M z parasolką bedzie musiał stać przy grilu i donosić smakołyki.

Uploaded with ImageShack.us

- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Małgosiu, piękne widoki. Już nie mogę się doczekać aż to zobaczę na żywo 

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosia bardzo okazała lilia, moje nigdy takie wysokie nie rosną, ziemia uboga, nawet dodatek kompostu z czasem przerabia się na piasek.
Sądziłam, że tylko moje tawułki wymarzły tej zimy, nie wiedziałam, że boją się mrozu.
Także szkoda mi takiej ciemnej boro.
Sądziłam, że tylko moje tawułki wymarzły tej zimy, nie wiedziałam, że boją się mrozu.
Także szkoda mi takiej ciemnej boro.

- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Ja też ja też

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pięknie ogród prezentuje się na przyjęcie gości
Od razu nabrał kolorów i pewnie też aromatów.
Gosiu, tej bukietówki na górze (Brussle coś tam) nie mam. Wiosną zapisuję się na patyczki. Będziemy się wymieniać, okej?

Gosiu, tej bukietówki na górze (Brussle coś tam) nie mam. Wiosną zapisuję się na patyczki. Będziemy się wymieniać, okej?
- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Gosiu, chcesz ten wiciokrzew różowy? Zdjęcie jego u mnie w wątku. Kwitnie teraz więc jakiś późniejszy niż ten Twój.
- aagaaz
- 1000p
- Od: 7 maja 2011, o 10:58
Ładnie się prezentuje Twój ogród, szkoda, że nie będę mogła go zobaczyć, ale mam nadzieję, że innym razem się uda.
Ładnie prezentuje się kostka przy wejściu i juz ile tam doniczek stoi
Pięknie kwitnie Ci godecja, ja wciąż czekam na kwiatki ;)
Ładnie prezentuje się kostka przy wejściu i juz ile tam doniczek stoi

Pięknie kwitnie Ci godecja, ja wciąż czekam na kwiatki ;)
- malgocha1960
Justynko,Moniko,już wymiękam,jestem tak padnięta sprżtaniem w domu,na działce,ze nie mamsiły powiekami mrugac,a i tak na ostatni guzik nie bedzie dopięte.Za dużo na jedną parę rąk,najwyżej zamkniecie w niektórych miejscach oczy.
Tereniu,tylko ta jedna taka urosła,a św.Józefa,za którą dałam 9,50 w ogóle nie zakwitnie i ma może ze 20 cm wysokości.
Wandziu,możemy się wymieniać ,nie ma problemu,ale musimy zapytać koleżankę naszą jak to się robi,bo taki sposób jak z anabelkami nie jest skuteczny,bo żadna bukietówka nie ukorzeniła mi się,a próbowałam z trzema.Bucelles lace kupowałam ostatnio u Szmita.
Justynki,chce ten wiciokrzew,bo nie mam różowego,zaraz pójdę zobaczyć go.
-- 12 lip 2012, o 14:05 --
Aga,a może zdecydujesz się autobusem?Jest bezpośredni do nas,a z przystanku M by cię odebrał.
Godecja w tym roku pózniej wystartowała wniż w ubiegłym.

Tereniu,tylko ta jedna taka urosła,a św.Józefa,za którą dałam 9,50 w ogóle nie zakwitnie i ma może ze 20 cm wysokości.
Wandziu,możemy się wymieniać ,nie ma problemu,ale musimy zapytać koleżankę naszą jak to się robi,bo taki sposób jak z anabelkami nie jest skuteczny,bo żadna bukietówka nie ukorzeniła mi się,a próbowałam z trzema.Bucelles lace kupowałam ostatnio u Szmita.
Justynki,chce ten wiciokrzew,bo nie mam różowego,zaraz pójdę zobaczyć go.
-- 12 lip 2012, o 14:05 --
Aga,a może zdecydujesz się autobusem?Jest bezpośredni do nas,a z przystanku M by cię odebrał.
Godecja w tym roku pózniej wystartowała wniż w ubiegłym.

- malgocha1960
K.....a już muszę zakląć,pada grad z ulewą taką,że spływa po świeżo umytych oknach,grzmi,wieje i jak tu mówic o sprzyjających okolicznosciach?
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Gosiu
Podeślij trochę deszczu do mnie bo nie pamiętam kiedy padało .
Pięknie u Ciebie
Masz tyle różności że nie wiem co chwalić - wszystko śliczne . Zapytam o tamaryszek - czy on teraz Ci kwitnie ???? mój to kwitnie zanim rozwiną się listki , już zapomniałam kiedy ale to dawno , może masz inny .
Życzę słoneczka
i miłego spotkania

Pięknie u Ciebie

Życzę słoneczka

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Małgoniu Twój ogródek jest taki czyściuteńki, dopieszczony, jednego zielka nie widać. Wszystko wychuchane , wydmuchane, aż ogarnia zachwyt
Mam nadzieję, ze deszczyk pięknie napoi roślinki i nie będzie żadnych strat po gradzie...
Pisałyście o ukorzenianiu bukietówek, mnie też niestety nigdy nie udało się ukorzenić z patyka, próbowałam w różnym czasie, ale nic z tego

Pisałyście o ukorzenianiu bukietówek, mnie też niestety nigdy nie udało się ukorzenić z patyka, próbowałam w różnym czasie, ale nic z tego

- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgosiu nie przejmuj się oknami, nikt nie jedzie po to by rozglądać się po mieszkaniu
narabiasz się ,a jeszcze przy tym się denerwujesz
będzie super nie przejmuj się
szkoda, że mi nie pasuje ten termin, ale mam nadzieję , że jeszcze nie raz się u Ciebie zobaczymy
papa

narabiasz się ,a jeszcze przy tym się denerwujesz

szkoda, że mi nie pasuje ten termin, ale mam nadzieję , że jeszcze nie raz się u Ciebie zobaczymy
papa

- malgocha1960
Tereniu,u mnie pada codziennie,może już wystarczy,ale dzięki temu fatalna trawa po zimie jest względnie ładna.Mam 2 tamaryszki,ten który kwitnie jest letni i według mnie ładniejszy kolorystycznie.Igiełki jego sa pod niebieskawy kolor , a fiolet kwitnienia jest piękny.Drugi kupiłam sobie teraz wiosną,ten kwitnie wczesna wiosną,ale takim brudnawym według mnie kolorem.

Aga,zawstydzasz mnie,między deszczami chodzę i całe garście zielska wyrywam,idealna pogoda dla niego.Z bukietówklami bedę próbować jeszcze wiosną tak jak widziałam u Bożenki -patyki były w wodzie na parapetach i czekała aż puszczą korzonki.

Bożenko,taka głupia natura,mam wrażenie,że każdy najmniejszy brud zobaczy.Może jednak znajdziesz chwilę?

Aga,zawstydzasz mnie,między deszczami chodzę i całe garście zielska wyrywam,idealna pogoda dla niego.Z bukietówklami bedę próbować jeszcze wiosną tak jak widziałam u Bożenki -patyki były w wodzie na parapetach i czekała aż puszczą korzonki.

Bożenko,taka głupia natura,mam wrażenie,że każdy najmniejszy brud zobaczy.Może jednak znajdziesz chwilę?

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Małgosiu grad...no nie ,mam nadzieje ,ze nie poniszczył Ci ros;linek,....cudnie masz , tyle kolorów ....motyle tez pewnie dopisuja co
A powiedz mi , jak tam werbeny patagońskie wyrosły Ci ładnie ,moje juz zbieraja sie do kwitnienia
czy ja dobrze widze ,ze posadziłas w rabacie pomidorka
mi tez tak odbiło i rosna sobie takie wielgachne krzaczory....zobaczymy jak zaowocuja 

A powiedz mi , jak tam werbeny patagońskie wyrosły Ci ładnie ,moje juz zbieraja sie do kwitnienia

czy ja dobrze widze ,ze posadziłas w rabacie pomidorka