Ogród Bożeny 170365
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
Ciekawy jest twój ogród,taki zadbany a magnolia cudowna ,zapraszam do siebie
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
-
- 500p
-
- 500p
-
- 500p
Anitko dziękuje za mile słowa.Zapraszam Cię częściej do mojego ogródka.Pozdrawiam.
Pomocy
Dzisiaj w dolnych częściach 2 tuj szmaragdowych,rosnących obok siebie zobaczyłam brązowe, przechodzące w czerń gałązki.Na pozostałych na szczęście nie ma. Jestem tym przerażona....................... ;:
Co to może być za choróbsko?Jutro zrobię zdjęcie i wkleję ,może znajdzie sie na forum specjalista i poradzi. 
Pomocy
Dzisiaj w dolnych częściach 2 tuj szmaragdowych,rosnących obok siebie zobaczyłam brązowe, przechodzące w czerń gałązki.Na pozostałych na szczęście nie ma. Jestem tym przerażona....................... ;:

- grazyna45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 maja 2008, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witam Bozenko! Mialam w ogrodzie dwa oczka wodne,ktore byly wylozone folia,taka do oczek wodnych.Bylo to ok. 10 lat temu,kiedy nie mozna bylo nic innego kupic-mysle o tych gotowych formach do oczek wodnych[nie wiem,jak to sie fachowo nazywa].Oczka mialy ladnie brzegi wylozone kamieniami i roslinami wodnymi i bagiennymi,ale z tych oczek zwierzeta-koty,piesek,ptaki zrobily sobie wodopoj i niestety zaczely sie problemy z dziurami.Probowalismy z mezem latac te dziurki,ale w koncu sie poddalismy.ciezko bylo zasypac te oczka,gdyz cala rodzina uczciwie sie przy nich napracowala.Dzis mysle o gotowej formie,ktore niestety sa drogie,ale synowie namawiaja-moze sprobujemy jeszcze raz,bo ladnie to wyglada.Pozdrawiam
-
- 500p
-
- 500p
-
- 500p
Witam Cię. Nie mam zbyt dużego wyboru,ogranicza mnie powierzchnia mojego ogródka.Miejsce, w który ewentualnie było by jest średnio zacienione,a i liście też mogą tam na nie spadać.Ale cóż gdy sie ma taki ,,duży'' ogród....... Orientowałam sie też w jego cenie i jest do przyjęcia.Więc może coś z tego będzie. ; ;:2