piękne kwitnienie

poz.Leszek
trochę dopingujących dostająnyskadu pisze:Tyle kwiatków to już przesadanie są czasem na jakiś środkach dopingujących?
Z tą rozmową to nie do końcaleszek2 pisze:A ja myślę ,że Robert bardzo dużo rozmawia z kaktusikami i dla tego mu się tak odwdzięczają![]()
piękne kwitnienie![]()
poz.Leszek
dostałem ją szczepioną kilka lat temu i tak zostałatheoria_ pisze:Czy ta mamilaria rośnie na własnych korzeniach? Jest boska
Ja mam ciągle jakieś lęki przed szczepionymiROBERTOBORO pisze:dostałem ją szczepioną kilka lat temu i tak została
która to dokładnie jest M.saboae ? tereska ?ROBERTOBORO pisze:dostałem ją szczepioną kilka lat temu i tak zostałatheoria_ pisze:Czy ta mamilaria rośnie na własnych korzeniach? Jest boska
ja mam jedną Mammillaria theresae na własnych korzeniach już około 5 lat a wszystkie szczepione prędzej czy później mi padałytheoria_ pisze:Ja mam ciągle jakieś lęki przed szczepionymiROBERTOBORO pisze:dostałem ją szczepioną kilka lat temu i tak zostałaNie przemawia do mnie nawet fakt, że niektóre gatunki lepiej rosną i łatwiej je utrzymać