Tu na razie jest ściernisko ale będzie ..... ogród - harwi
WITAJ WIOLU Twoja posiadłośc przechodzi niesamowitą metamorfozę,altana powstała błyskawicznie.Ileż to daje zadowolenia,gdy człowiek sam coś tworzy.Roślinki na skalniaku szybko się rozrosną i z tymi olbrzymimi kamieniami skalniak będzie śliczny
Tę roślinkę,którą dostałaś od koleżanki z pracy ja też mam,bardzo się rozrosła,tylko,oczywiście nie wiem jak ona się nazywa
Jest cały rok zielona i ładnie się prezentuje

Tę roślinkę,którą dostałaś od koleżanki z pracy ja też mam,bardzo się rozrosła,tylko,oczywiście nie wiem jak ona się nazywa

Co mnie nie zabije- to mnie wzmocni.
Pozdrawiam Małgosia
zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234
Pozdrawiam Małgosia
zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234
- harwi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześć Małgoś, fajnie że wpadłaś. Błyskawicznie to nie troszkę się ciągnęło ciągnęło i dalej jest jeszcze kilka drobiazgów do dopieszczenia.
Ale zrobione samo naprawdę bardzo cieszy i tu masz racje
Ta roślinka co dostałam to już wiem.
Pierwsza to Hebe pauciramosa(chyba ta odmiana) a druga to Cerastium tomentosum (rogownica kutnerowata) 

Ta roślinka co dostałam to już wiem.

- Wisienka
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Harwi - z rogownicą faktycznie musisz uważać! Ja jej nie mam jeszcze (ale będę ją mieć, bo
szukam właśnie czegoś ekspansywnego na kawałek miejsca przed ogrodzeniem), ale Izie Chatte cały skalniak
opanowała i trzeba było robić generalny remoncik.
Albo ją posadź w miejscu, w którym nie zaszkodzi innym roślinom, albo - tak jak z innymi
zbyt szybko rosnącymi roślinami tutaj na forum robią - posadź ją w pojemniku bez dna.
Jolciu - ten wiciokrzew rośnie prawie jak krzaczek!? A czy podcinasz go co roku, czy
nie ma takiej potrzeby?
szukam właśnie czegoś ekspansywnego na kawałek miejsca przed ogrodzeniem), ale Izie Chatte cały skalniak
opanowała i trzeba było robić generalny remoncik.
Albo ją posadź w miejscu, w którym nie zaszkodzi innym roślinom, albo - tak jak z innymi
zbyt szybko rosnącymi roślinami tutaj na forum robią - posadź ją w pojemniku bez dna.
Jolciu - ten wiciokrzew rośnie prawie jak krzaczek!? A czy podcinasz go co roku, czy
nie ma takiej potrzeby?
Pozdrawiam serdecznie
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Wiolu
Widzę, że u Ciebie ciągle coś się dzieję i prace posuwają się na przód. W takim tempie pracującego "ludu robotniczego"
to juz dawno nie widziałam. Podziwiać! Podziwiać!

Widzę, że u Ciebie ciągle coś się dzieję i prace posuwają się na przód. W takim tempie pracującego "ludu robotniczego"

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- harwi
- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie zuzia55, violetta, empuza Dzięki za odwiedzinki i miłe słowa ;)
Wisienka masz rację coś muszę z nią zrobić będę ją trzymać w ryzach a jak mi podskoczy to nie będzie dla niej miejsca na skalniaku hihi Jak ci się nie uda jej zdobyć to daj znać - moją sie zmniejszy ;))
a to nowe foteczki dawno mnie nie było i tyyyle zaległości
Wiciokrzewy

tak wyrósł mój rzepik i jak to teraz przekopać

A to moje nabytki które udało mi się "ukraść:podczas weekendu majowego u znajomych na wsi
Część wymaga identyfikacji!!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Wisienka masz rację coś muszę z nią zrobić będę ją trzymać w ryzach a jak mi podskoczy to nie będzie dla niej miejsca na skalniaku hihi Jak ci się nie uda jej zdobyć to daj znać - moją sie zmniejszy ;))
a to nowe foteczki dawno mnie nie było i tyyyle zaległości
Wiciokrzewy

tak wyrósł mój rzepik i jak to teraz przekopać

A to moje nabytki które udało mi się "ukraść:podczas weekendu majowego u znajomych na wsi

1