Tu masz fotę mojego jabłka giganta i żałosnych dyń
 pokrzyżowanych m.in - w tamtym roku tak miałem
  pokrzyżowanych m.in - w tamtym roku tak miałem  Jedna dynia wymiaru jabłka
 Jedna dynia wymiaru jabłka 

ganio4 Co do gnicia cukiń mam to samo

pokrzyżowanych m.in - w tamtym roku tak miałem
  pokrzyżowanych m.in - w tamtym roku tak miałem  Jedna dynia wymiaru jabłka
 Jedna dynia wymiaru jabłka 

Na mojej cukinii też się coś takiego pokazało, pojęcia nie mam co to może być
 . Ja swoją wyrwałam, bo się bałam, że to jakaś choroba grzybowa, a że rosła koło pomidorów gruntowych to tym bardziej ją usunęłam
. Ja swoją wyrwałam, bo się bałam, że to jakaś choroba grzybowa, a że rosła koło pomidorów gruntowych to tym bardziej ją usunęłam

Żeby wiedzieć, która smaczniejsza trzeba mieć obie narazDorkaS-66 pisze:...to jest zdjęcie z zeszłego roku, kształt i wielkość jabłka. W zeszłym roku miałam ciemne okrągłe (Piacenza)... w tym mam jasne (Di Nizza), będę wiedziała, które smaczniejsze:...

), ciemna - ostra (
 ), ciemna - ostra (  )
 ) ), ciemna - wyrazista (
 ), ciemna - wyrazista (  )
 ) 
  i życzę smacznego. Dla mnie obie pyszne
  i życzę smacznego. Dla mnie obie pyszne  .
 .

Przemek1136, masz rację to wygląda na chorobę wirusową, a jaj jakoś z rozpędu napisałam, że to coś grzybowegoprzemek1136 pisze:To choroba wirusowa. Roślinę należy bezwzględnie usunąć.
 . Ta cukinia miała też porażone owoce ja z ciekawości spróbowałam
. Ta cukinia miała też porażone owoce ja z ciekawości spróbowałam   jaki to miało wpływ na smak i jakoś nic nie wyczułam dziwnego, ale z drugiej strony to był malutki owoc. Tak czy siak ja swój wyrzuciłam.
 jaki to miało wpływ na smak i jakoś nic nie wyczułam dziwnego, ale z drugiej strony to był malutki owoc. Tak czy siak ja swój wyrzuciłam.