O kurczę! Miło mi, że się Wam spodobała moja robota. Chyba naprawdę się przekwalfikuję. Fajnie robić coś, co ludzie docenią. Może układając ścieżki bardziej bym się sprawdziła niż w moim obecnym zawodzie...
Bozuniu, Maddy, Edi, Nemezjo, Beato
Sweety witaj

i dziękuję za rekomendację, powojnik rzeczywiście ładny... Tak - ogród w moim wydaniu to zmiany, zmiany, zmiany... wieczne dążenie do ideału, który niestety ciągle też się zmienia

. Cieszę się, że nie tylko ja tak mam...
Daffodilku 
Oczywiście, wykorzystuj zdjęcie jak chcesz

i wpadaj, kiedy tylko zapragniesz. Jak widzisz - furtka otwarta na ościerz!
Mój sprzęt to Nikon D50, stareńki model. Marzy mi się D 300s, albo D 7000. A obiektyw użyty do zrobienia tych zdjęć to stałka Nikkor AF 50 mm f.1.8.
Magento, będziesz zawsze mile witana

. Za komplementy dziękuję, aż się rumienię

.
Kasiu, oczywiście, że możesz! U Ciebie będą wyglądać jeszcze ładniej! Info poszło na priv.
Lulko, zawsze byłam kiepska z matmy, ale jakby nie liczyć - mnożąc długość x szerokość - nie chce wyjść inaczej. Mam znajomego profesora matematyki. Jeszcze z nim skonsultuję wynik. Może gdzieś robię błąd ...
Dorszp, no teraz to już trochę przesadziłaś ... (no ale czego się spodziewać po ogrodniczce

). A serio, dziękuję za komplementy, bo bardzo miło się je czyta. No i sprawiają, że mam chęć do dalszych wysiłków brukarskich

.