Kobieta zmienną jest czyli pole manewrów asi2.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kobieta zmienną jest czyli pole manewrów asi2.

Post »

Zeberko, ciąg dalszy...

Obrazek

Mówisz, że wygląda profesjonalnie? No to w razie czego mam nowy zawód - brukarz! :;230

Daffodilku, dziękuję :oops:. Ale Twoje zdjęcia piękniejsze...
A ścieżka gościnnie zaprasza każdego, kto zechce mnie odwiedzić... (byle nie takiego co wlezie na pergolę, połamie róże, floksy, funkie, zeżre czereśnie i napluje pestkami - a to mi się ostatnio przydarzyło!)
Coś dla Ciebie, mam nadzieję, że się spodoba...

Obrazek

Dzisiaj raczej pracowicie spędziłam dzień, więc fotek mało, ale jeszcze słoneczna jeżówka:
Obrazek

i ognistoczerwona Rebell
Obrazek
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

O kurcze! Ale zdjęcia :shock: ;:138 A ta ścieżka jak w baśniowym ogrodzie ;:224
Awatar użytkownika
Maddy77
500p
500p
Od: 2 maja 2012, o 18:48
Kontakt:

Post »

Asiu kamienna ścieżka z pergolą to jest to o czym marzę u siebie ;:224 Pergoli już się dorobiłam :tan a na kamienną ścieżkę muszę jeszcze poczekać ze względów finansowych ;:124
Zdjęcie jest zjawiskowe ;:138
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Zajrzałaś do mnie, więc wpadłam z rewizytą :wit
Gdyby tak porównać Twoje i moje roślinki, a nawet obrzeża rabat - można pomylić ogrody,choć oczywiście są i różnice. U mnie jest ich na razie znacznie mniej (na razie :P ) Przeglądnęłam Twój wątek i pocieszyłam się. Myślałam, że tylko ja tak mam - zakładam, że nie będzie róż, nie myślę o clematisach, nie jestem przekonana do funkii i co? Zmieniam zdanie... I mam ich więcej niż ukochanych irysków (miałam z nich nawet wiązankę ślubną).
Skoro jesteś miłośniczką clematisów - specjalnie dla Ciebie świeżutkie zdjęcie, jeszcze gorące ;:3 Polecam Ci mój tegoroczny zakup - Fryderyk Chopin - śliczny i bezproblemowy (u mnie z powodzeniem rośnie na balkonie z południowo - zachodniej strony domu).
Dzięki za komlementy. Potrafisz docenić wysiłek, bo sama przeszłaś podobną drogę :uszy

Obrazek
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21

Post »

Asiu witaj :wit . Przyszłam Ci powiedzieć, że śniła mi się Twoja ścieżka, a Ty mnie powaliłaś na kolana swoimi nowymi zdjęciami. A zdjęcie dla mnie nadaje się na okładkę do jakiejś gazety. Przepiękne, dawno nie widziałam tak pięknego zdjęcia. Skoro dla mnie to pozwolisz, że je na tapetę...?
Ścieżka, którą robisz to nie tylko kwestia samej ścieżki. To kwestia jej otoczenia, pergoli, lampek. Pięknie skomponowałaś całość. I najważniejsze - stwarza niesamowicie magiczny nastrój ;:180 Sama bym taką chciała, ale u mnie brak odpowiedniego otoczenia (tzn dużych drzew na działace). W takim razie będę przychodzić do Ciebie. Pozwolisz?
A przy okazji, czym robisz te piękne fotki? Chyba gdzieś pisałaś, ze Nikonem, tak? A jakim i z jakim obiektywem jeśli mogę zapytać?
Idę do szałwii z motylkiem............
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Asiu trafiłam do ciebie przypadkiem i Twoja działka mnie powaliła ;:oj Oaza zieloności i pięknych roślinek. Ostatnie fotki po prostu urzekające i tajemnicze! Dokładnie na okładkę magazynu ogrodniczego ;:63
pozwolisz, że zajrzę od czasu do czasu :) :wit
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Asieńko, cudne foty :shock: ;:180 sciezka z pergolą wyglada jak z bajki..i te lampeczki ;:oj dasz namiar gdzie je kupilas? Moje będę systematycznie wymieniać, sąsiadki już maja takie same, więc opatrzyly mi się :roll: Mogę zmałpować Twoje? :D
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
edi13
1000p
1000p
Od: 14 maja 2007, o 13:21

Post »

Asiu cudne foteczki ;:167 pergola ;:215
Pozdrawiam Serdecznie i zapraszam do mnie
Edyta
No to jestem ogrodnikiem
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Asiu, czy jesteś aby na pewno przekonana, że twoja działka ma tylko 370m? :;230 Wygląda na duuuużo większą, szczególne wrażnie zrobiła na mnie nowa budowla pt.dróżka ;:180 Wygląda fantastycznie i dla nastroju lampeczki ;:333
Awatar użytkownika
nemezja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 kwie 2007, o 10:59

Post »

Ścieżka rewelacja, robi wrażenie! Ślicznie się prezentuje. Zdjęcia i ujęcia też rewelacja.
dorszp
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 24 cze 2012, o 19:17

Post »

Asiu, kamienna dróżka i pergolka - rzeczywiście - przyciągają wzrok.
A telent fotograficzny- do pozazdroszczenia.
Przy okazji - dla mnie Twoje zdjęcie powinno znaleźć się na okładce filmu lub książki "Tajemniczy ogród".
Albo jeszcze lepiej - autorka serii o Narnii powinna dodać jeszcze jedną część swojej opowieści i przejście do fantastycznej krainy umieścić właśnie pod Twoją pergolką.
Dorota
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Asiu ścieżka jest niesamowita, a zdjęcie genialne.
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

O kurczę! Miło mi, że się Wam spodobała moja robota. Chyba naprawdę się przekwalfikuję. Fajnie robić coś, co ludzie docenią. Może układając ścieżki bardziej bym się sprawdziła niż w moim obecnym zawodzie...
Bozuniu, Maddy, Edi, Nemezjo, Beato ;:196
Sweety witaj :wit i dziękuję za rekomendację, powojnik rzeczywiście ładny... Tak - ogród w moim wydaniu to zmiany, zmiany, zmiany... wieczne dążenie do ideału, który niestety ciągle też się zmienia :;230 . Cieszę się, że nie tylko ja tak mam...
Daffodilku :oops: Oczywiście, wykorzystuj zdjęcie jak chcesz :D i wpadaj, kiedy tylko zapragniesz. Jak widzisz - furtka otwarta na ościerz!
Mój sprzęt to Nikon D50, stareńki model. Marzy mi się D 300s, albo D 7000. A obiektyw użyty do zrobienia tych zdjęć to stałka Nikkor AF 50 mm f.1.8.
Magento, będziesz zawsze mile witana :wit . Za komplementy dziękuję, aż się rumienię :oops: .
Kasiu, oczywiście, że możesz! U Ciebie będą wyglądać jeszcze ładniej! Info poszło na priv.
Lulko, zawsze byłam kiepska z matmy, ale jakby nie liczyć - mnożąc długość x szerokość - nie chce wyjść inaczej. Mam znajomego profesora matematyki. Jeszcze z nim skonsultuję wynik. Może gdzieś robię błąd ...:;230
Dorszp, no teraz to już trochę przesadziłaś ... (no ale czego się spodziewać po ogrodniczce :;230 ). A serio, dziękuję za komplementy, bo bardzo miło się je czyta. No i sprawiają, że mam chęć do dalszych wysiłków brukarskich :D.
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Asia, czy Ty naprawdę układałaś ją sama..? :shock: jesteś niesamowita ;:180
Wyglada czarująco, czekam na nowy, tajemniczy projekt oczka ;:65 na pewno będzie super ;:138
Asiuuuuu, a jak tam Nahema..? Zakwitla..? ;:173
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Kasiu - sama, sama, bo mój M wytrzymałość wątroby w Szkocji testował. ;:136
Pisałam w różanym wątku, że niestety pierwszy, wyczekiwany kwiat Nahemy zniszczył deszcz. Owszem jest, ale wygląda nieciekawie... czekam na następne. Ale zapach ma upajający ;:oj !
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”