Ładny trawnik
Ładny trawnik
Postanowiłam wziąść się za moją działkę. Zaczne od trawnika.. nie jest on za ładny, na dodatek pomiędzy włoskami trawy rosną mlecze lub tzw. "babki". Jak można je szybko i skutecznie usunąć ? bo gdybym musiała je wyrywać ręcznie zajęło by mi to cały dzień, naprawde tego jest dużo. No ale cóż, trawnik był zaniedbywany, dopiero gdy weszłam na to forum postanowiłam odmienić ogródek.
Jak na razie mój ogród jest w fatalnym stanie... to jest ogród na działce, na której przebywam w każdy weekend.
Ogród mam zamiar zrobić w miejscu gdzie dawniej moi przodkowie hodowali kury. Trzeba przekopać połowe terenu z powodu nieładnej trawy. Ale najpierw zajme się połową terenu, a po budowie nowego domku zagospodaruje reszte. Wszystko mam już zaplanowane. W sobote czeka mnie masa pracy. Zdjęcia dodam w specjalnym dziale
Ogród mam zamiar zrobić w miejscu gdzie dawniej moi przodkowie hodowali kury. Trzeba przekopać połowe terenu z powodu nieładnej trawy. Ale najpierw zajme się połową terenu, a po budowie nowego domku zagospodaruje reszte. Wszystko mam już zaplanowane. W sobote czeka mnie masa pracy. Zdjęcia dodam w specjalnym dziale

-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 11 lut 2008, o 16:42