Wśród balkonowych strażników dostrzegłem chyba G. saglionis, za bardzo się rozrósł i wyleciał z paczki

To tak jak i mnie. To są jednak śliczne rośliny. Mają bardzo ciekawe korpusy. Nawet brak cierni u większości niczego im nie ujmuje, a wręcz dodaje uroku.Spy pisze:Najbardziej wpadła mi w oko skrzyneczka z astrami, super widok.
A stoi na podłodze, ale że go dostrzegłeś to mnie zaskoczyłeś bo tak na uboczuSpy pisze:Najbardziej wpadła mi w oko skrzyneczka z astrami, super widok.
Wśród balkonowych strażników dostrzegłem chyba G. saglionis, za bardzo się rozrósł i wyleciał z paczki
No astro to moje ulubione, chyba najbardziej lubię je pooglądać jak nie kwitną. Sianie ich to najprzyjemniejsza sprawa, bo z miesiąca na miesiąc się zmieniają i tylko czekasz na ciekawe formy. Grzeje się u mnie na parapecie z tysiąc siewek i tylko patrze co z nich ciekawego wyrośniesokolica pisze:To tak jak i mnie. To są jednak śliczne rośliny. Mają bardzo ciekawe korpusy. Nawet brak cierni u większości niczego im nie ujmuje, a wręcz dodaje uroku.Spy pisze:Najbardziej wpadła mi w oko skrzyneczka z astrami, super widok.
Kwiat Parodia slabaiana bajkowy