Witam moich gości

, miło mi, że zaglądacie
Irminko - dziękuję za rozpoznanie, przy koszeniu zostawiłam 2 kępy, jak zakwitnie, to znów pokażę i wtedy będzie wszystko dokładnie wiadomo. U Ciebie piękne akwarele, a kompozycje jak muśnięcie najwprawniejszego mistrza pędzla.
Bejka -

, kiedy pokażesz nam swoje królestwo. Tak mi schlebiasz, że i ja chciałabym pochwalić Ciebie
renzal - posłusznie odezwałam się na PW, może chcesz coś z mojego pola, polecam drzewa, asortyment ograniczony, ale w nieograniczonych ilościach, może goździki?
Tosiak - nie znam miodu z facelii, zawsze wielokwiatowy lub lipowy mi się trafia, ale mam swoje sprawdzone źródło. Muszę cioci spytać, być może u niej na wsi ktoś ma miód z facelii. Chyba jednak tamtejsi rolnicy uprawiają ją na ziarno lub jako zielony nawóz zamiast gorczycy.
Maseczko - moi znajomi po 1-2 dzieci mają, jednak większe niż ja. Jedna z koleżanek już ma nawet wnuka, ale ona w wieku 20lat urodziła, a jej córka teraz jako 17-latka. Mam komu ubranka podrzucać, łóżeczko, fotelik-nosidełko, wózek też podrzucę i krzesło do karmienia. Nie mają ciekawie, bo przecież to jeszcze dziecko i już dziecko ma. Szkoła rozpoczęta, rok dziewczynie przepadł, bo chłopak ważniejszy niż książki. Jak mogę to pomagam
Co do roślinek, to dzieli nas trochę kilometrów i roślinki też inne. Jak byłam ostanio przypadkiem w Zakopanem, to widziałam to ...Sosnowskiego. Ładne to to jest, ale jakie niebezpieczne

, takie wielkie okazy rosły przy torowisku, że nie dało się nie zauważyć. U nas tego nie ma...na szczęście
BassBecia - jak coś Ci się podoba co rośnie u mnie i chcesz mieć to u siebie, to szepnij tylko słówko i już leci do Ciebie
Chatte - kurcze, zgadłam

i do tego mam szansę na Twoje sadzonki

. Twoje roślinki rosną bardzo dobrze, dajesz je z sercem
Wszystkim moim darczyńcom w tym miejscu bardzo dziękuję i obiecuję pokazać w najbliższym czasie wszystkie ofiarowane roślinki. M pojedzie do pracy, to będę mieć wiecej czasu na ogród, FO i dla siebie. Póki co jest jeszcze w domu i teraz to już tylko czeka na telefon, kiedy ma się stawić na bazie do wyjazdu.