Grzażynko, witaj serdecznie Jestem po raz pierwszy w Twoim ogrodzie i bardzo mi sie tutaj spodobało.
Ogród wygląda przepięknie. Niesamowicie podobają mi się rabaty, uwielbiam takie gęste nasadzenia Hosty...żurawki...to to co lubię A róże? Bo w niku masz "rosa" ...
Witaj Grażynko trafiłam i ja
zgapie od Ciebie połączenie żurawek i host, bardzo mi się podoba
Powiedz mi Kochana jak Ty te kamienie równo a ziemią wkombinowałaś ?? ja planuje płyty chodnikowe..i nie wiem jak się za to zabrać....dobrze ze u mnie ja od wymyślania a od technicznych mąż
Witajcie.....
Witam miłych gości....zawsze mnie bardzo cieszą Wasze odwiedzinki...przyznam się Wam do nałogu....tak,tak....to już choroba....forumowa Jak nie mam netu lub mnie w domu nie ma - to jestem chora serio....może powinnam się leczyć ?
Jak wstanę to ....nie robię kawy,nie jem śniadania,nie pędzę do sklepu....tylko sprawdzam forum
No dobra...pożaliłam się
Alinko-burza była bardzo delikatna....i oby tak zostało,bo jak czytam i oglądam co się w Polsce dzieje-to się włos na głowie jeży..... Grażynko,Tajka,....witajcie Gabi....to robiliśmy wspólnymi siłami z moim tatą....wykopywane był dołek....ale wpierw nozem obcinałam darń po kamieniu....no wiesz....kładziesz kamień....obcinasz nożem a potem resztę obcinasz ....i przykładasz kamień....jak nie równo to kombinujesz z ziemią...ew. piaskiem pod spodem...i tyle Nutka81,aleksanderk,aguniada...witam serdecznie i zapraszam....
na razie te pysznogłówki kwitną....biała lada chwila....a jasnej różowej nie widzę....były 2 badylki....no-były
I jeszcze czekam na 2 badylki ciemnej....
Witaj koleżanko ależ gonisz z watkami Grazia tyle jaj kaczych leży u mnie na półce ale nie wiem czy przez ten upał się nie zepsuły jakbyś chciała je wziąć na ryzyko wybicia oka to wpadnij jutro je zgarniesz. Pójdę sprawdzić w jakiej są kondycji
Witaj Grażynko
Ależ u Ciebie wszystkie rośliny soczyste i zdrowe i jak pięknie się prezentują ...przyznam szczerze że pysznogłówki uważałam za bardziej badylowate ale znałam tylko jedną odmianę a te u Ciebie to wspaniałe okazy
Uwielbiam zdjęcia z ogólnym widokiem ogrodu
Zaraz-zaraz wyczytałam o jakiś zmianach?! Przecież masz cudnie