Majko,
Lubię czasem pobawić się aparatem (szkoda, że nie takim jaki mi się marzy

).
Efekty raczej przypadkowe, ale zatrzymują ulotne piękno kwiatów i ogrodu.
Francesco, miło mi. Tyle komplementów. Czuję, że lubisz podobne klimaty w ogrodzie

.
Zgadzam się Edenka to różane cudo. Rośnie przy samym wejściu, dzięki temu mogę przyglądać jej się w w różnych porach dnia. Zastanawiam się, czy nie dokupić jej siostrzycy
Czerwona pysznogłówka dopiero w tym roku pokazała cały swój urok i energetyczną siłę koloru

Po kwitnieniu wymianka
Mam jeszcze białą i liliową, ale pojedyncze gałązki i jeszcze nie kwitły.
Aguś, witaj
Mam nadzieję, że już masz czas na złapanie oddechu i spokojne bywanie wśród królewien;:108
Ja też

, oczywiście w rozsądnych (na ogół) ilościach
Purpura z odcieniem fioletowego buraczka, bo inaczej nie umiem tego określić

, to mój ukochany kolor róż i powojników, a także tulipanów. Lubię tez liście w tych odcieniach. Może nieco mroczne, ale dla mnie mają to 'coś'.
Bladawce są ich przeciwwagą. Wprowadzają trochę optymizmu.
Na razie faworytami są wśród nich 'Muzykanci". Cudne delikatne pąki w sporej ilości już stanowią preludium koncertu nad koncertami
To Burgundy Ice-tegoroczny zakup z Floribundy. Jestem na razie zadowolona z róż od nich. Muzykanci, Heidi, Chopin (trochę słabował, ale już ok) i gratis Louise Clements
zapowiadają się
Pozdrawiam raczej pochmurnie z perspektywą deszczu
Izo, nie mam brzoskwiniolistnego żadnego. Ten niebieski to karpacki. Mam też skupiony taki ciemny fiolet i kropkowany różowy, liliowy Poszarskiego i białe wysokie.
Zastanawiam się ciągle nad tą 3 roślinką, która miałam odstawić

maruna czy może ta duża kocimiętka Blue Dragon
Poznański Robaczku-Kasiu, witaj w rozczochranym romantycznie
Nad kompozycjami bylinowymi ciągle myślę, podpowiada mi serducho. Ciągle też zmieniam-bo kurczaki-żółciaki mi się pokazują tu i ówdzie, a maja swoja grzędę
PHM bardzo mnie cieszy. ma naprawdę cudne i delikatne kwiateczki. Wyobrażam je sobie w ilościach hurtowych
Lato w ogrodzie ( w czas urlopu) tygryski lubią najbardziej...