Ogród westiemaniaka
-
- 100p
- Od: 14 kwie 2008, o 21:14
Witam.
Moniko, super teren macie do dyspozycji i zagospodarowania, bardzo mi sie podoba rekreacyjny
charakter Waszej posiadłości. Sporo kwiatków już u Was kwitnie a sądzę, że będzie jeszcze więcej.
Chyba nie wpadniesz w "manię" sadzenia, choć to pozytywny objaw to przecież nie wszystkie działki
czy ogrody muszą wyglądać podobnie, Wasza jest inna i chyba o to chodzi?
Zwierzaki ekstra my też mamy dwa pieski a były nawet cztery.
Pozdrawiam, Krzysztof
Moniko, super teren macie do dyspozycji i zagospodarowania, bardzo mi sie podoba rekreacyjny
charakter Waszej posiadłości. Sporo kwiatków już u Was kwitnie a sądzę, że będzie jeszcze więcej.
Chyba nie wpadniesz w "manię" sadzenia, choć to pozytywny objaw to przecież nie wszystkie działki
czy ogrody muszą wyglądać podobnie, Wasza jest inna i chyba o to chodzi?
Zwierzaki ekstra my też mamy dwa pieski a były nawet cztery.
Pozdrawiam, Krzysztof
- leosta
- 500p
- Od: 29 sty 2008, o 08:43
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Moniko.
Ogród masz piękny i jaki ogromny a jakie otoczenie, sosnowy lasek. Masz dużo miejsca do tworzenia nowych nasadzeń.
Co do Boguchy B to jednak coś wspólnego jest. Bardzo Ci się chwali "zwerbowanie" przyjaciółki do forum. Ale teraz masz obowiązek dopilnowania aby Bogusia odkurzyła swój wątek i pokazała dalsze losy swojego królestwa. Taki piękny, sielski ogród musi się pokazywać.
Pozdrawiam Leszek.
Ogród masz piękny i jaki ogromny a jakie otoczenie, sosnowy lasek. Masz dużo miejsca do tworzenia nowych nasadzeń.
Co do Boguchy B to jednak coś wspólnego jest. Bardzo Ci się chwali "zwerbowanie" przyjaciółki do forum. Ale teraz masz obowiązek dopilnowania aby Bogusia odkurzyła swój wątek i pokazała dalsze losy swojego królestwa. Taki piękny, sielski ogród musi się pokazywać.
Pozdrawiam Leszek.
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 11 kwie 2008, o 03:36
- Kontakt:
Wczoraj się załamałam, ponieważ się okazało, że sosenki kupione 6 lat temu jako " czarne " to sosny limba
A podejżane było, że tak powoli rosną a ja sie chciałam od drogi odgrodzić. Podobno za 10 lat będą maiały dopiero 1 metr
Mam prośbę, jeśli ktoś się orintuje prosze rozponać czy to aby na pewno małe limby

Mam prośbę, jeśli ktoś się orintuje prosze rozponać czy to aby na pewno małe limby

- sylwana85
- 500p
- Od: 21 lut 2011, o 10:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród westiemaniaka
Bardzo pomysłowe i zabawne masz te pieski