Moje spełnione marzenie Małgocha1960
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960
Moniko,Iga pewnie nie bedzie,bo M ma urlop i chyba gdzieś wyjadą,Do Bożeny Śmigielskiej pisałam na pw,a Babopielka nie odbiera telefonu,wiem ,że miała teściową w szpitalu.
- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Gosiu, najwyżej będziemy się bawić w mniejszym gronie - odpadnie Tobie martwienie się gdzie wszystkich posadzić 

- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Begonkowy gaj wygląda obłędnie, a jaki masz trawnik piękny
. To jest moja zmora
Wejście elegancko wyszło

Wejście elegancko wyszło

- malgocha1960
Justynko,jestem umówiona z koleżankami,pożyczą mi krzesłai stół ogrodowy,nie ma problemu.Może dołączy do nas Wandzia,ale ma porozmawiać z mężem jeszcze.
Magda,trawnik odżył mi po deszczach,ale żebys wiedziała ile się naflancowałam trawy z obrzeży w puste miejsca.
Magda,trawnik odżył mi po deszczach,ale żebys wiedziała ile się naflancowałam trawy z obrzeży w puste miejsca.
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Małgosiu
Ale u Ciebie pięknie
Jest na czym oko pocieszyć , juka - super , co jej dajesz jeść że taka wyrosła ??? begonie , przetaczniki i ogólnie
Pozdrawiam i miłego dnia życzę
I znowu spotkanko się szykuje ???

Pozdrawiam i miłego dnia życzę

I znowu spotkanko się szykuje ???
- manenka71
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
postaram sie przyjechac ,jeśli tylko zdrowko bedzie to będę ,umawiam sie z Kasią więc nie ma sprawy ,póżniej rozpracujemy kto co przywiezie
- malgocha1960
Tereniu,nic jej nie daję i miałam ja gdzies przesadzić w mniej widoczne miejsce,bo trzeci rok czekam na jej kwitnienie.
Marzenko,fajnie by było,żeby chociaż z 10 osób było przyjezdnych,będzie weselej.Oby była pogoda,mam duzego grila to coś się upiecze albo kogoś.

Błękitny anioł cos słabiutko kwitnie,a kupowany był w ubiegłym roku w kwietniu.Nie wiem czy on kwitnie długo?

Klarkia,inaczej dzierotka też zaczyna pięknie kwitnąć.Wygląda jak miniaturka malwy.Pewnie nie bedzie się rozsiewać,ale warto zebrać nasionka.

Marzenko,fajnie by było,żeby chociaż z 10 osób było przyjezdnych,będzie weselej.Oby była pogoda,mam duzego grila to coś się upiecze albo kogoś.

Błękitny anioł cos słabiutko kwitnie,a kupowany był w ubiegłym roku w kwietniu.Nie wiem czy on kwitnie długo?

Klarkia,inaczej dzierotka też zaczyna pięknie kwitnąć.Wygląda jak miniaturka malwy.Pewnie nie bedzie się rozsiewać,ale warto zebrać nasionka.

- malgocha1960
A to nie wiem co to jest,czy jakaś zalekniona naparstnica?

Na opakowaniu nagitków napisali nowość,morelowa piękność,ale jestem chyba daltonistą,bo w realu to podchodzi pod zwykły pomarańcz.Nie ma nic wspólnego z kolorem namalowanym na opakowaniu.

Na opakowaniu nagitków napisali nowość,morelowa piękność,ale jestem chyba daltonistą,bo w realu to podchodzi pod zwykły pomarańcz.Nie ma nic wspólnego z kolorem namalowanym na opakowaniu.

- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Gosia a kogo ty chcesz na tym grillu upiec co??
A ta klarkia to bardzo ładna roślinka, pierwszy raz o niej słyszę. To jednoroczna?

A ta klarkia to bardzo ładna roślinka, pierwszy raz o niej słyszę. To jednoroczna?
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Heh spóźnialskich na ruszt
, bo wygłodniali będą czekać
Małgoś, u mnie na trawniku placki i chwastów sporo, psikałam na dwuliścienne i zobaczymy. Jak mi się nie uda w tym roku go zreperować, to za rok robię drenaż, porządne memłanie ziemi i od początku trawę wysiewam 

- megi1402
- Od: 1 lis 2010, o 00:28
Gosiu, nowa kostka bardzo elegancko wygląda. A ogród coraz bardziej kolorowy, pięknie masz.
'Zalękniona naparstnica' to może być dzwonek kropkowany, zajrzyj mu do kielicha, czy ma wewnątrz kropki.
'Zalękniona naparstnica' to może być dzwonek kropkowany, zajrzyj mu do kielicha, czy ma wewnątrz kropki.
- hala67
- Od: 1 paź 2011, o 22:12
Małgoś podjazd zapowiada się bardzo efektownie i praktycznie.
Klarkię też posiałam. Jeszcze nie kwitnie. Mam nadzieję, że za kilka dni pokaże swoje wdzięki.
Klarkię też posiałam. Jeszcze nie kwitnie. Mam nadzieję, że za kilka dni pokaże swoje wdzięki.
Pozdrawiam Hala
- malgocha1960
Monia,nie jednego wsadziłby na ruszt.Klarkię mam pierwszy raz z nasion i nie bardzo mogę coś powiedzieec na jej temat,na pewno jednoroczna.
Magda,nie zazdroszczę pracy przy zakładaniu nowego trawnika.M bez przerwy mi pitoli,że trzeba wyrównąć, to by zrobił,tamto by zrobił,co wiąże się z rujnowaniem tego,co jest,wię mu mówię,że to jest to samo =jak bym poszła do samochodu poprzecinała kabelki,które mi się nie podobają i niech robi z nimi porządek.
Gosiu,jutro podejrzę do srodka kwiata,ale wyczytałam,że dzwonek kropkowany ma wysokość 25 cm,a ten kwiat ma około 50 cm.
Halinko,czy klarkię masz pierwszy raz?
Magda,nie zazdroszczę pracy przy zakładaniu nowego trawnika.M bez przerwy mi pitoli,że trzeba wyrównąć, to by zrobił,tamto by zrobił,co wiąże się z rujnowaniem tego,co jest,wię mu mówię,że to jest to samo =jak bym poszła do samochodu poprzecinała kabelki,które mi się nie podobają i niech robi z nimi porządek.
Gosiu,jutro podejrzę do srodka kwiata,ale wyczytałam,że dzwonek kropkowany ma wysokość 25 cm,a ten kwiat ma około 50 cm.
Halinko,czy klarkię masz pierwszy raz?
- hala67
- Od: 1 paź 2011, o 22:12
Małgosiu, klarkię mam pierwszy raz. Jest to roślina jednoroczna. Po przekwitnięciu dobrze jest ściąć kwiat do połowy jego wysokości. Ponoć kwitnie wtedy jeszcze raz.
Pozdrawiam Hala
- Ewa_tuli
- Od: 16 sty 2012, o 22:03
Małgosiu juka pięknie wyrosła. Jak rozrośnie się będzie miała po kilka kwiatostanów.
U mnie jedna w tym roku ma 6.
Ten kwiat to na100% nie naparstnica.
U mnie jedna w tym roku ma 6.
Ten kwiat to na100% nie naparstnica.