Michalska , Szarotka
Witam Was bardzo serdecznie.Ta ostatnia piwonia bardzo mnie zaskoczyła kolorem -szkoda tylko,że tak krótko kwitną
Czekam teraz na kwitnienie mieszańca bylinowych z drzewiastą.Po 3 latach roślina wypuściła 5 pąków Ciekawe czy bedzie zgodność odmiany.Mieszańce itoh są mniej kłopotliwe w uprawie niż drzewiaste
Witam serdecznie
Oto kolejne rośliny z mojego ogrodu:
Piwonia drzewiasta [/URL
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/16e510119aefb97a.html]
Piwonia drzewiasta
Czosnek niedźwiedzi
Kamsja
Ciemiernik
Hortensja od mojej córki,którą dostałam na Dzień Matki
Pozdrawiam serdecznie
Witam serdecznie
Trochę w moim ogródku kwiatków rozkwitło.....
To moja nowa hortensja,którą dostałam wcześniej już na imieniny;)Bardzo mi się podoba.Już wczoraj posadziłam ją w ogródku:)
Witaj Wandziu, spóźnione życzenia imieninowe - zdrowia i radości z kwiatów.Liliowce i hortensja o prostu piękne. Ciekawi mnie czy zakwitła Ci kalla, bo u mnie kwitnienie w pełni.
Dziękuję Dorotko za życzenia :
Calla kwitła bardzo ładnie - byłam nia zachwycona
Dorotko pamiętam o roślinie którą obiecałam Ci kupić . 14 czerwca byłam przejazdem w tej miejscowości mówią .że są rośliny ale jeszcze za małe do sprzedaży. Dorotko jeżeli nie uda się kupić odstąpię Ci jedną ze swoich.Mam 3 posadzone obok siebie.W przyszłym roku powinny kwitnąć
W tym miesiącu będę jechać do Szczecina to wstąpie po drodze do tej szkółki.
Pozdrawiam cieplutko
Wandziu dziękuję Ci, że o mnie pamiętasz. Zajrzyj do mnie i zobacz jak kwitnie moja calla. I jeszcze jedno ciekawi mnie czy ta niebieska hortensja długo utrzyma ten piękny kolor, będę zaglądać.
Dorotko hortensja utrzyma kolor niebieski do końca kwitnienia.Była juz podlana nawozem do niebieskiej hortensji.Nie będzie długo kwitła - przeszła dużo deszczu
Pozdrawiam cieplutko