wanda7- dziękuję, że jednak wpadłaś.

Wiesz, ta przestrzeń się ogranicza z roku na rok, bo ciągle coś się dokupuje, coś się zmienia i poprawia. Chciałabym zrobić jakąś piekną ścieżkę po środku w stylu mniej wiecej takim jak u Kasi (Robaczek_Poznan

). Jednak to nie ode mnie zależy. Ale będę się starała innych przekonać do mojej koncepcji.
Ja w tym roku siałam pierwszy raz lobelkę i mi nie wyszło jakoś z nią.. Dlatego, aby nie ucierpieć, kupiłam kilka sadzonek, a co mi tam! Teraz za to pięknie się prezentuje na nowej "Różanej Rabatce" i w koszach wiklinowych.
Jeśli chodzi o nazwę
Ambridge Rose- już wcześniej poprawiłam swój błąd.

A to zdjęcie dlatego tak dobrze wygląda, bo po przeróbe wszystko jakoś tak pieknie wychodzi. Tak w rzeczywistości to tylko jeden kwiat był, tylko w różnych "pozach"!
Times Past... Dlaczego ja tak bardzo na nią czekam?

Chciałabym, aby była tak śliczna, jak na floribundzie.
Dopiero dzisiaj odkryłam, że Heidi pachnie, i to jak! Zapewne dlatego, że rośnie przy samej ziemi i ciężko do niej nosem dostać..
Był czas łubinów, ale już przeminął. Teraz wchodzi era mieczyków, róż, fiołków, wilców i powojników.
Monifd- witam i Ciebie w moich bardzo skromnych progach. Ależ się cieszę, że Ci się u mnie spodobało.
Lorrie- będę trzymać kciuki. Ty także trzymaj za mnie, bo mam stresa.. Jakoś nie pojmuję, że już od jutra mam wakacje.
U nie jeszcze wielu rzeczy brak, ale mam nadzieję, że z czasem tego przybędzie. Dziękuję za miłe słowa.
Arkadius121-

Mój winobluszcz ledwie żył na wiosnę. Miałam go w potok wywalić, ale tliła się we mnie jeszcze nadzieja, no i się udało! Teraz powoli się opuszcza. Trzeba mu zrobić tylko jakąś podprę dobrą, bo po sajdingu się nie będzie piął niestety.. A marzę o cudownie zarośniętym domie..